Preluarea unui apel telefonic

Vă puteți bucura de un apel în regim „mâini libere”, cu un smartphone sau mobil care acceptă profilul Bluetooth HFP (Hands-free Profile) sau HSP (Headset Profile), printr-o conexiune Bluetooth.

 • Dacă smartphone-ul sau mobilul acceptă atât profilul HFP, cât și profilul HSP, setați-l pe HFP.
 • Operațiunea pot varia în funcție de smartphone sau mobil. Consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu smartphone-ul sau mobilul.
 • În funcție de dispozitivul conectat sau de aplicațiile utilizate, este posibil ca funcțiile să nu funcționeze corespunzător chiar dacă le acționați cu ajutorul senzorilor tactili.

Tonul de apel

Când primiți un apel, se aude un ton de apel în setul de căști.

Veți auzi oricare dintre următoarele tonuri de apel, în funcție de smartphone-ul sau mobilul dumneavoastră.

 • Ton de apel setat pe setul de căști
 • Ton de apel setat pe smartphone sau mobil
 • Ton de apel setat pe smartphone sau mobil doar pentru o conexiune Bluetooth
 1. Conectați în prealabil setul de căști la un smartphone sau la un telefon mobil prin intermediul conexiunii Bluetooth.
 2. Când auziți un ton de apel, atingeți de două ori senzorul tactil de pe unitatea dreaptă sau stângă a setului de căști (la un interval de aproximativ 0,3 secunde) pentru a prelua apelul.

  Se va auzi o voce din setul de căști.

  Când primiți un apel, în timp ce ascultați muzică, redarea se întrerupe și se va auzi un ton de apel în setul de căști.

  Puteți vorbi utilizând microfoanele din setul de căști.

  Ilustrație care indică locațiile microfoanelor (A) de pe setul de căști

  A: Microfoane (stânga, dreapta)

  Dacă nu se aude niciun ton de apel prin setul de căști

  • Este posibil ca setul de căști să nu fie conectat la smartphone sau mobil prin HFP sau HSP. Verificați starea conexiunii pe smartphone sau mobil.
  • Dacă redarea nu se întrerupe automat, acționați setul de căști pentru a întrerupe redarea.
 3. Acționați smartphone-ul sau telefonul mobil pentru a regla volumul.
 4. Când doriți să încheiați convorbirea, atingeți de două ori senzorul tactil de pe unitatea dreaptă sau stângă a setului de căști (la un interval de aproximativ 0,3 secunde) pentru a încheia apelul.

  Dacă ați primit un apel în timpul redării muzicii, redarea muzicii se reia automat după încheierea apelului.

Sugestie

 • Atunci când primiți un apel prin utilizarea de smartphone-uri sau telefoane mobile, unele smartphone-uri sau telefoane mobile primesc apelul pe telefon în loc de setul de căști. În cazul unei conexiuni HFP sau HSP, comutați apelul la setul de căști, ținând degetul pe senzorul tactil al unității stânga sau dreapta a setului de căști aproximativ 2 secunde, sau prin utilizarea smartphone-ului sau telefonului mobil.
 • Volumul setului de căști în timpul unui apel și în timpul redării muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modifică volumul pentru redarea muzicii și invers.
 • De asemenea, puteți purta o convorbire telefonică în regim „mâini libere” chiar și atunci când purtați o singură unitate a setului de căști. Atunci când primiți un apel, puteți răspunde folosind unitatea setului de căști pe care o purtați. Dacă purtați cealaltă unitate atunci când vorbiți cu o singură unitate, puteți vorbi cu ambele unități.

Notă

 • În funcție de smartphone sau mobil, când primiți un apel, chiar în timp ce ascultați muzică, este posibil ca redarea să nu se reia automat, chiar dacă încheiați apelul.
 • Utilizați un smartphone sau mobil la cel puțin 50 cm de setul de căști. Se poate produce zgomot în cazul în care setul de căști și smartphone-ul sau mobilul sunt prea apropiate.
 • Vocea dumneavoastră se va auzi din setul de căști prin microfoanele din acesta (funcția Sidetone). În acest caz, sunetele ambientale sau sunetele funcționării setului de căști pot fi auzite din acesta. Aceasta nu este o defecțiune.
 • Chiar dacă funcția de reglare a volumului a fost atribuită senzorului tactil, nu puteți regla volumul în timpul unui apel pe setul de căști. Reglați volumul pe dispozitivul conectat. Dacă nu puteți regla volumul pe dispozitivul conectat, instalați aplicația de smartphone „Sony | Headphones Connect” și reglați volumul din aplicație.