Conectarea setului de căști la 2 dispozitive simultan (conexiune multipunct)

Când [Connect to 2 devices simultaneously] este activat prin aplicația „Sony | Headphones Connect”, setul de căști se poate conecta la 2 dispozitive simultan prin conexiunea Bluetooth, permițându-vă să realizați următoarele.

 • Așteptând un apel sosit pe cele 2 smartphone-uri
  Puteți asculta muzica redată pe un smartphone prin intermediul setului de căști, aștepta apelul pe ambele dispozitive și apoi vorbiți când acesta sosește.

 • Schimbând redarea între cele 2 dispozitive
  Puteți comuta redarea muzicii de pe un dispozitiv pe altul fără a opera funcția de Bluetooth reconectare.

Conectarea setului de căști la 2 dispozitive prin conexiunile Bluetooth simultane

Înainte de conectare, verificați dacă aplicația „Sony | Headphones Connect” este instalată pe unul dintre cele 2 dispozitive.

 1. Asociați setul de căști cu cele 2 dispozitive.
 2. Utilizați dispozitivul pe care este instalată aplicația „Sony | Headphones Connect” pentru a efectua o conexiune Bluetooth cu setul de căști.
 3. Porniți [Connect to 2 devices simultaneously] folosind aplicația „Sony | Headphones Connect”.
 4. Utilizați cel de-al doilea dispozitiv pentru a efectua o conexiune Bluetooth cu setul de căști.

Când Bluetooth s-a stabilit o conexiune între cele 2 dispozitive și setul de căști, un alt dispozitiv asociat poate fi conectat prin conexiunea Bluetooth.

Dacă încercați să stabiliți o conexiune Bluetooth prin setul de căști utilizând cel de-al treilea dispozitiv, conexiunea Bluetooth cu ultimul dispozitiv care a redat muzica va fi menținută, iar conexiunea Bluetooth cu un alt dispozitiv va fi încheiată. Apoi se stabilește o conexiune Bluetooth între cel de-al treilea dispozitiv și setul de căști.

Redarea muzicii când setul de căști este conectat la 2 dispozitive prin conexiuni Bluetooth

 • Când redați muzică prin utilizând setul de căști, muzica este redată de pe ultimul dispozitiv care a fost utilizat.
 • Dacă doriți să redați muzică de pe celălalt dispozitiv, opriți redarea pe dispozitivul care redă muzica și începeți redarea utilizând celălalt dispozitiv.
  Chiar dacă începeți redarea prin utilizarea celui de-al doilea dispozitiv în timp ce redați muzică pe primul dispozitiv, muzica de la primul dispozitiv va continua să fie auzită prin intermediul setului de căști. În această stare, dacă opriți redarea pe primul dispozitiv, puteți asculta muzică pe cel de-al doilea dispozitiv prin intermediul setului de căști.

Vorbiți la telefon când setul de căști este conectat la 2 dispozitive prin conexiuni Bluetooth

 • Când setul de căști este conectat la 2 smartphone-uri etc. prin conexiuni Bluetooth simultane, ambele dispozitive se află în modul de așteptare.
 • Când primiți un apel pe primul dispozitiv, se aude un ton de apel în setul de căști. Când primiți un apel pe cel de-al doilea dispozitiv în timp ce vorbiți la setul de căști, se aude un ton de apel pe cel de-al doilea dispozitiv.
  Dacă încheiați apelul pe primul dispozitiv, tonul de apel de pe cel de-al doilea dispozitiv se va auzi în setul de căști.