Ascultarea sunetului ambiental în timpul redării muzicii (modul Sunet ambiental)

Puteți auzi sunetul ambiental prin microfoanele încorporate în unitățile din stânga și dreapta ale setului de căști în timp ce ascultați muzică.

Pentru a activa modul Sunet ambiental

Atingeți senzorul tactil de pe unitatea stângă când funcția de anulare a zgomotului este activă.

Pentru a modifica setarea modului Sunet ambiental

Puteți modifica setările modului Sunet ambiental prin conectarea smartphone-ului (cu aplicația „Sony | Headphones Connect” instalată) și setului de căști prin conexiunea Bluetooth.

Focalizare pe voce: Zgomotele nedorite vor fi suprimate, dar anunțurile sau vocile oamenilor din jur vor fi detectate, permițându-vă să le auziți în timp ce ascultați muzică.

Pentru a dezactivat modul Sunet ambiental

Atingeți senzorul tactil de pe unitatea stângă pentru a dezactiva modul Sunet ambiental.

După fiecare atingere, funcția comută după cum urmează.


Funcția de anulare a zgomotului: ACTIVAT

Veți auzi ghidarea vocală „Noise canceling” (Anulare zgomot).

Mod Sunet ambiental: ACTIVAT

Veți auzi ghidarea vocală „Ambient sound” (Sunet ambiental).

Despre clipul video privind manualul de utilizare

Urmăriți clipul video pentru a descoperi modul de utilizare a funcției modul Sunet ambiental.

https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0023/h_zz/

Sugestie

 • Setările modului Sunet ambiental care sunt schimbate cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect” sunt stocate pe setul de căști. Vă puteți bucura de muzică cu ajutorul setărilor stocate ale modului Sunet ambiental chiar și atunci când setul de căști este conectat la alte dispozitive, pe care nu este instalată aplicația „Sony | Headphones Connect”.
 • Puteți selecta una dintre următoarele din aplicația „Sony | Headphones Connect” pentru a seta modul în care doriți ca funcțiile să se schimbe atunci când atingeți unitatea stângă a setului de căști.
  • Funcția de anulare a zgomotului: ACTIVAT Mod Sunet ambiental: ACTIVAT Funcția de anulare a zgomotului: DEZACTIVAT/Mod Sunet ambiental: DEZACTIVAT
  • Funcția de anulare a zgomotului: ACTIVAT Mod Sunet ambiental: ACTIVAT
  • Mod Sunet ambiental: ACTIVAT Funcția de anulare a zgomotului: DEZACTIVAT/Mod Sunet ambiental: DEZACTIVAT
  • Funcția de anulare a zgomotului: ACTIVAT Funcția de anulare a zgomotului: DEZACTIVAT/Mod Sunet ambiental: DEZACTIVAT

Notă

 • În funcție de condițiile ambientale și de tipul/volumul redării audio, este posibil ca sunetul ambiental să nu poată fi auzit chiar dacă utilizați modul Sunet ambiental. Nu utilizați setul de căști în locuri unde ar fi periculos să nu auziți sunetele ambientale, cum ar fi pe un drum cu trafic rutier și de biciclete.
 • Dacă setul de căști nu este purtat corespunzător, este posibil ca modul Sunet ambiental să nu funcționeze corespunzător. Răsuciți setul de căști pentru a-l introduce corect în urechi.
 • Nu acoperiți microfoanele de pe unitățile stânga și dreapta ale setului de căști cu mâinile. Dacă sunt acoperite, s-ar putea ca funcția de anulare a zgomotului sau modul Sunet ambiental să nu funcționeze corect sau este posibil să apară un semnal sonor (feedback). În oricare dintre aceste cazuri, îndepărtați mâna etc. de pe microfoanele stânga și dreapta.
  Acest set de căști este dotat cu funcția de a detecta un semnal sonor (feedback) și a anula sunetul într-un timp scurt.
  În cazuri rare, funcția de anulare a zgomotului sau modul Sunet ambiental se pot întrerupe în cazul unui semnal sonor înalt, precum o alarmă sau un sunet electronic, dar funcția de anulare a zgomotului sau modul Sunet ambiental se vor reactiva automat în aproximativ o secundă.
 • Dacă modul Sunet ambiental este activat într-un mediu gălăgios, este posibil să auziți zgomote. Aceasta nu reprezintă o funcționare defectuoasă. În acest caz, setați funcția de anulare a zgomotului la ACTIVAT sau setați funcția de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental la DEZACTIVAT.