Efectuarea unui apel telefonic

Vă puteți bucura de un apel în regim „mâini libere”, cu un smartphone sau mobil care acceptă profilul Bluetooth HFP (Hands-free Profile) sau HSP (Headset Profile), printr-o conexiune Bluetooth.

 • Dacă smartphone-ul sau mobilul acceptă atât profilul HFP, cât și profilul HSP, setați-l pe HFP.
 • Operațiunea pot varia în funcție de smartphone sau mobil. Consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu smartphone-ul sau mobilul.
 • În funcție de dispozitivul conectat sau de aplicațiile utilizate, este posibil ca funcțiile să nu funcționeze corespunzător chiar dacă le acționați cu ajutorul senzorilor tactili.
 1. Conectați setul de căști la un smartphone/telefon mobil prin intermediul conexiunii Bluetooth.
 2. Acționați smartphone-ul sau mobilul pentru a efectua un apel.

  Când efectuați un apel, tonul de apel se aude în setul de căști.

  Dacă efectuați un apel în timp ce ascultați muzică, redarea se întrerupe.

  Puteți vorbi utilizând microfoanele din setul de căști.

  Ilustrație care indică locațiile microfoanelor (A) de pe setul de căști

  A: Microfoane (stânga, dreapta)

  Dacă nu se aude niciun ton de apel prin setul de căști

  • Utilizați smartphone-ul sau telefonul mobil pentru a comuta de pe dispozitivul de apelare la setul de căști sau țineți degetul pe senzorul tactil de pe partea stângă sau dreapta a unității setului de căști aproximativ 2 secunde.

 3. Acționați smartphone-ul sau telefonul mobil pentru a regla volumul.
 4. Când doriți să încheiați convorbirea, atingeți de două ori senzorul tactil de pe unitatea dreaptă sau stângă a setului de căști (la un interval de aproximativ 0,3 secunde) pentru a încheia apelul.

  Dacă ați efectuat un apel în timpul redării muzicii, redarea muzicii se reia automat după încheierea apelului.

Sugestie

 • Volumul setului de căști în timpul unui apel și în timpul redării muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modifică volumul pentru redarea muzicii și invers.
 • De asemenea, puteți purta o convorbire telefonică în regim „mâini libere” chiar și atunci când purtați o singură unitate a setului de căști. Dacă purtați cealaltă unitate atunci când vorbiți cu o singură unitate, puteți vorbi cu ambele unități.

Notă

 • Utilizați un smartphone sau mobil la cel puțin 50 cm de setul de căști. Se poate produce zgomot în cazul în care setul de căști și smartphone-ul sau mobilul sunt prea apropiate.
 • Vocea dumneavoastră se va auzi din setul de căști prin microfoanele din acesta (funcția Sidetone). În acest caz, sunetele ambientale sau sunetele funcționării setului de căști pot fi auzite din acesta. Aceasta nu este o defecțiune.
 • Chiar dacă funcția de reglare a volumului a fost atribuită senzorului tactil, nu puteți regla volumul în timpul unui apel pe setul de căști. Reglați volumul pe dispozitivul conectat. Dacă nu puteți regla volumul pe dispozitivul conectat, instalați aplicația de smartphone „Sony | Headphones Connect” și reglați volumul din aplicație.