Utilizarea funcției de asistență vocală (Google app)

Prin utilizarea caracteristicii Google app care este inclusă cu smartphone-ul Android, puteți vorbi la microfoanele setului de căști pentru a controla smartphone-ul Android.

 1. Setați selecția de asistență și de intrare voce la Google app.

  Pe smartphone-ul Android, selectați [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & voice input], și setați [Assist app] la Google app.

  Operațiunea de mai sus este un exemplu. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare a smartphone-ului Android.

  Notă: Este posibil să aveți nevoie de cea mai recentă versiune a Google app.

  Pentru detalii privind Google app, consultați instrucțiunile de utilizare sau site-ul web de asistență pentru smartphone-ul Android sau site-ul web al magazinului Google Play.

  În funcție de specificațiile smartphone-ului Android, este posibil ca Google app să nu fie activat de pe setul de căști.

 2. Purtați unitățile setului de căști și conectați-le la smartphone-ul Android prin conexiunea Bluetooth.
 3. Când smartphone-ul Android este în modul de așteptare sau redă muzică, țineți degetul pe senzorul tactil pe unitatea dreaptă timp de aproximativ 2 secunde.

  Google app se activează.

 4. Efectuați o solicitare Google app cu ajutorul microfoanelor setului de căști.

  Ilustrație care indică locațiile microfoanelor (A) de pe setul de căști

  A: Microfoane (stânga, dreapta)


  Pentru detalii privind aplicațiile care sunt compatibile cu Google app, consultați instrucțiunile de utilizare a smartphone-ului Android.

  După activarea Google app, comanda vocală este anulată după ce a trecut o anumită perioadă de timp fără nicio solicitare.

Notă

 • Dacă senzorul tactil de pe unitatea stângă sau dreaptă este configurat pentru funcția Google Assistant, atunci funcția de asistență vocală (Google app) nu este disponibilă.
 • Dacă senzorul tactil de pe unitatea stângă sau dreaptă este configurat pentru funcția Amazon Alexa, atunci funcția de asistență vocală (Google app) nu este disponibilă.
 • Google app nu poate fi activat atunci când spuneți „Ok Google” chiar și atunci când setarea de pe smartphone-ul AndroidOk Google” este activă.
 • Când utilizați funcția de asistență vocală, vocea dumneavoastră se va auzi din setul de căști prin microfoanele din acesta (funcția Sidetone). În acest caz, sunetele ambientale sau sunetele funcționării setului de căști pot fi auzite din acesta. Aceasta nu este o defecțiune.
 • În funcție de specificațiile smartphone-ului sau de versiunea aplicației, este posibil ca Google app să nu fie activat.
 • Google app nu funcționează la conectarea cu un dispozitiv care nu este compatibil cu funcția de asistență vocală.