Conectarea cu un dispozitiv Bluetooth asociat

 1. Scoateți setul de căști din husa pentru încărcare.

  Setul de căști pornește automat.

 2. Introduceți unitățile setului de căști în ambele urechi.

  Dacă setul de căști s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din ambele unități ale setului de căști.

  Verificați starea conexiunii pe dispozitivul Bluetooth. Dacă nu este realizată conexiunea, continuați la pasul 3.

 3. Efectuați conexiunea Bluetooth de pe dispozitivul Bluetooth.

  În ceea ce privește operațiile efectuate pe dispozitivul Bluetooth, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu dispozitivul Bluetooth.

  La conectare, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din ambele unități ale setului de căști.

Sugestie

 • Operațiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu dispozitivul Bluetooth.

Notă

 • La conectare, se afișează [WF-1000XM4], [LE_WF-1000XM4] sau ambele pe dispozitivul care se conectează. Când sunt afișate ambele sau când este afișat [WF-1000XM4], selectați [WF-1000XM4]; când este afișat [LE_WF-1000XM4], selectați [LE_WF-1000XM4].
 • Dacă ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de căști, este posibil ca setul de căști să se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de căști. În acest caz, dezactivați funcția Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau opriți alimentarea.
 • Dacă nu puteți conecta dispozitivul Bluetooth la setul de căști, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști de pe dispozitivul Bluetooth și efectuați asocierea din nou. În ceea ce privește operațiile efectuate pe dispozitivul Bluetooth, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu dispozitivul Bluetooth.