Oprirea setului de căști

  1. Așezați setul de căști în husa pentru încărcare.

    Puneți unitatea stângă a setului de căști (unitatea cu punctul tactil) înapoi în orificiul stânga al husei pentru încărcare și puneți unitatea dreaptă a setului de căști înapoi în orificiul dreapta al husei pentru încărcare. Fiecare unitate a setului de căști va fi așezată în poziția corectă în husa pentru încărcare cu ajutorul magnetului încorporat.
    Când setul de căști este așezat în husa pentru încărcare, setul de căști se va opri automat. Încărcarea setului de căști începe când indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare se aprinde și nivelul rămas al bateriei husei pentru încărcare este suficient.

Când setul de căști este îndepărtat

Dacă setul de căști nu este purtat timp de aproximativ 15 minute după ce a fost deconectat de la husa pentru încărcare, acesta se va stinge automat.

Pentru a opri alimentarea înainte ca setul de căști să se oprească automat, așezați setul de căști în husa pentru încărcare.

Sugestie

  • De asemenea, puteți opri setul de căști prin intermediul aplicației „Sony | Headphones Connect”.

Notă

  • Încărcarea setului de căști nu va începe când nivelul rămas al bateriei husei pentru încărcare nu este suficient. Încărcați husa pentru încărcare.