Despre senzorul tactil

Atingeți senzorul tactil pentru diferite operațiuni, cum ar fi redarea muzicii, apeluri telefonice sau schimbarea setării funcției de anulare a zgomotului.

Ilustrație care indică locațiile senzorilor tactili (A) de pe setul de căști

A: Senzori tactili (stânga, dreapta)


Pentru a utiliza senzorul tactil, țineți setul de căști între degetul mare și degetul mijlociu, apoi atingeți senzorul tactil cu degetul arătător.

Câteva operațiuni disponibile

Stânga Dreapta
Atingeți Pentru a comuta funcția de anulare a zgomotului și Mod Sunet ambiental Pentru a reda sau opri muzica
Atingeți de două ori Pentru a primi sau termina un apel Pentru a trece la începutul piesei următoare
Pentru a primi sau pentru a încheia un apel
Atingeți de 3 ori - Pentru a trece la începutul piesei anterioare (sau piesa curentă în timpul redării)
Țineți degetul pe senzorul tactil Pentru a activa modul de Atenție rapidă Pentru a utiliza sau a anula funcția de asistență vocală (Siri/Google app)
Pentru a modifica dispozitivul de apelare
Țineți degetele pe senzorii tactili de pe ambele unități, stânga și dreapta, aproximativ 5 secunde Pentru a deschide modul de înregistrare a dispozitivului (asociere) Pentru a deschide modul de înregistrare a dispozitivului (asociere)


Sugestie

 • Când atingeți senzorul tactil de 2 sau de 3 ori, atingeți rapid, într-un interval de aproximativ 0,3 secunde între atingeri.
 • Puteți schimba alocarea funcțiilor la senzorii tactili ai ambelor unități, stânga și dreapta, utilizând aplicația „Sony | Headphones Connect”. De exemplu, funcția de redare a muzicii configurată pe senzorul tactil al unității dreapta din setările din fabrică poate fi mutată pe senzorul tactil al unității stânga.
  De asemenea, puteți modifica setările care nu atribuie funcția de redare a muzicii, funcția de anulare a zgomotului, modul Sunet ambiental și funcția de reglare a volumului de redare etc. În acest caz, puteți asocia dispozitivul, reinițializa setul de căști și inițializa setul de căști.

Notă

 • Nu puteți utiliza senzorii tactili când nu purtați setul de căști. Dacă dezactivați funcția de oprire pentru detecția în caz de purtare din aplicația „Sony | Headphones Connect”, senzorii tactili pot fi utilizați chiar dacă setul de căști nu este purtat.
 • Când efectuați setările inițiale ale Google Assistant pe smartphone-ul dvs., atribuirea funcțiilor pentru senzorii tactili se poate modifica în mod automat.
  Verificați configurarea funcțiilor pentru senzorii tactili utilizând „Sony | Headphones Connect”.
 • Când efectuați setările inițiale ale Amazon Alexa pe smartphone-ul dvs., atribuirea funcțiilor pentru senzorii tactili se poate modifica în mod automat.
  Verificați configurarea funcțiilor pentru senzorii tactili utilizând „Sony | Headphones Connect”.