Când vorbiți cu cineva în timp ce purtați setul de căști (Speak-to-Chat)

Dacă Speak-to-Chat este activat anterior, modul Speak-to-Chat pornește automat atunci când vorbiți cu cineva. Setul de căști întrerupe sau dezactivează volumul muzicii redate și captează vocea partenerului de conversație cu ajutorul microfoanelor pentru a facilita conversația.

Când setul de căști nu detectează vocea utilizatorului pentru o perioadă de timp, modul Speak-to-Chat se oprește automat.
Dacă doriți să opriți modul mai repede, atingeți senzorul tactil de pe oricare dintre unitățile setului de căști.

Pentru a activa Speak-to-Chat

Pentru a activa modul Speak-to-Chat, detectarea audio automată a setului de căști trebuie să fie activată în prealabil.

Conform setărilor din fabrică, Speak-to-Chat este dezactivat. Pentru activare, modificați setarea cu aplicația „Sony | Headphones Connect”.

Pentru a dezactiva Speak-to-Chat

Pentru dezactivare, modificați setarea cu aplicația „Sony | Headphones Connect”.

Despre clipul video privind manualul de utilizare

Urmăriți clipul video pentru a descoperi modul de utilizare a Speak-to-Chat.

https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0025/h_zz/

Sugestie

  • Modul Speak-to-Chat se dezactivează și în următoarele situații.
    • Când ambele unități ale setului de căști sunt îndepărtate în timp ce detecția în caz de purtare pentru funcția de oprire automată este activată.
  • Când utilizați aplicația „Sony | Headphones Connect”, puteți modifica sensibilitatea detecției audio automate și puteți modifica perioada în care modul Speak-to-Chat se oprește, în plus față de comutarea modului între activat și dezactivat. Conform setărilor din fabrică, perioada în care modul se oprește este setată la 15 secunde.

Notă

  • Modul Speak-to-Chat se activează când detectează vocea persoanei care poartă setul de căști, dar, în cazuri rare, modul se poate activa ca răspuns la vibrațiile cauzate de dispozitive precum periuțe electrice, aparate de masaj electrice și aparate de ras electrice sau din cauza unor activități precum spălatul pe dinți, tuse sau fredonare. În cazurile în care modul Speak-to-Chat se activează frecvent din greșeală, setați Speak-to-Chat la „L Sensitivity”.
  • Redarea muzicii este întreruptă în timp ce modul Speak-to-Chat este activ doar în cazul unei conexiuni Bluetooth.
  • Este posibil ca dispozitivul conectat sau aplicația de redare pe care o utilizați să nu accepte întreruperea redării muzicii când este activat modul Speak-to-Chat sau reluarea redării muzicii când este dezactivat modul Speak-to-Chat.