Efectuarea unui apel video pe computer

Când efectuați un apel video pe computer, puteți vorbi la setul de căști, fără fire.

 1. Conectați setul de căști la computer prin conexiunea Bluetooth.
 2. Lansați aplicația de apelare video de pe computer.
 3. Verificați setările (*) aplicației de apelare video.
  • Când efectuați un apel video pe computer, selectați conexiunile de apelare (HFP/HSP), nu conexiunile de redare muzică (A2DP). Dacă selectați conexiuni de redare muzică, este posibil ca apelul video să nu fie disponibil.
  • Din setările difuzorului, selectați conexiunile de apelare [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**). ([Headphones (WF-1000XM4 Stereo)] (**) se referă la conexiuni pentru redare muzică.)
  • Din setările microfonului, selectați conexiunile de apelare [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**). Când microfonul nu este configurat, modul Speak-to-Chat se activează atunci când detectează vocea unei persoane care poartă setul de căști și sunetul din setul de căști este dezactivat.
  • În funcție de aplicația de apelare video pe care o utilizați, este posibil să nu puteți selecta conexiunile de apelare [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**) sau conexiunile de redare muzică [Headphones (WF-1000XM4 Stereo)] (**) din setările difuzorului sau ale microfonului și să fie afișată doar opțiunea [WF-1000XM4]. În acest caz, selectați [WF-1000XM4].
  • Pentru întrebări frecvente și răspunsuri, consultați site-ul web de asistență pentru clienți.

  *În funcție de aplicația de apelare video pe care o utilizați, este posibil ca această funcție să nu fie disponibilă.

  **Denumirile pot varia în funcție de computer sau de aplicația de apelare video pe care o utilizați.

Sugestie

Notă

 • Când este activat modul Speak-to-Chat, dacă microfonul nu este setat corect, modul Speak-to-Chat este activat când este detectată o voce și sunetul din setul de căști este oprit.
 • În funcție de aplicația de apelare video pe care o utilizați, este posibil ca setările pentru microfon să nu fie disponibile. În acest caz, dezactivați Speak-to-Chat cu aplicația „Sony | Headphones Connect”.
 • În funcție de computer sau aplicația folosită, este posibil ca setul de căști să nu funcționeze corespunzător în timpul unui apel video. Această problemă poate fi ameliorată prin repornirea computerului.