Există o diferență de volum între unitățile stânga și dreapta, lipsă a sunetelor de joasă frecvență.

  • Dacă dimensiunea vârfurilor auriculare nu corespunde cu dimensiunea canalelor urechii sau dacă setul de căști nu este purtat corespunzător pe urechi, este posibil ca operațiunile de atingere sau de detecție a comenzilor vocale ale Speak-to-Chat să nu funcționeze sau este posibil să nu beneficiați de un nivel optim al calității sunetului, efectelor de anulare a zgomotului sau al calității apelului telefonic.
    Dacă se aplică oricare dintre acestea, încercați următoarele.
    • Schimbați vârfurile auriculare cu unele care se potrivesc mai bine în urechi. Când schimbați vârfurile auriculare, încercați diferite dimensiuni ale vârfurilor auriculare, de la mai mari la mai mici. Dimensiunea vârfurilor auriculare stânga și dreapta pot fi diferite.
      Aplicația „Sony | Headphones Connect” vă ajută să determinați ce tip de vârfuri auriculare sunt cele mai potrivite pentru a putea obține un efect optim de anulare a zgomotului.
    • Asigurați-vă că purtați în mod corespunzător setul de căști pe urechi. Purtați setul de căști astfel încât vârful auricular să fie cât mai adânc în canalul urechii și să nu vă jeneze.