Calitatea sunetului scăzută

 • Dacă dimensiunea vârfurilor auriculare nu corespunde cu dimensiunea canalelor urechii sau dacă setul de căști nu este purtat corespunzător pe urechi, este posibil ca operațiunile de atingere sau de detecție a comenzilor vocale ale Speak-to-Chat să nu funcționeze sau este posibil să nu beneficiați de un nivel optim al calității sunetului, efectelor de anulare a zgomotului sau al calității apelului telefonic.
  Dacă se aplică oricare dintre acestea, încercați următoarele.
  • Schimbați vârfurile auriculare cu unele care se potrivesc mai bine în urechi. Când schimbați vârfurile auriculare, încercați diferite dimensiuni ale vârfurilor auriculare, de la mai mari la mai mici. Dimensiunea vârfurilor auriculare stânga și dreapta pot fi diferite.
   Aplicația „Sony | Headphones Connect” vă ajută să determinați ce tip de vârfuri auriculare sunt cele mai potrivite pentru a putea obține un efect optim de anulare a zgomotului.
  • Asigurați-vă că purtați în mod corespunzător setul de căști pe urechi. Purtați setul de căști astfel încât vârful auricular să fie cât mai adânc în canalul urechii și să nu vă jeneze.
 • Reduceți volumul dispozitivului conectat dacă volumul este prea mare.
 • Comutați conexiunea Bluetooth la A2DP cu dispozitivul conectat atunci când setul de căști și dispozitivul de transmitere Bluetooth sunt conectate printr-o conexiune HFP sau HSP Bluetooth.
 • Dacă setul de căști este conectat la dispozitivul Bluetooth conectat anterior, setul de căști poate efectua conexiunea HFP/HSP Bluetooth doar când acesta este pornit. Utilizați dispozitivul conectat pentru a vă conecta printr-o conexiune A2DP Bluetooth.
 • Când ascultați muzică de pe un computer la setul de căști, calitatea sunetului poate fi slabă (de exemplu, este greu să auziți vocea cântărețului etc.) în primele secunde după efectuarea conexiunii. Aceasta se datorează specificațiilor computerului (prioritate acordată conexiunii stabile la începutul transmisiei și apoi prioritate acordată calității sunetului câteva secunde mai târziu) și nu reprezintă o defecțiune a setului de căști.
  Dacă nu observați o îmbunătățire a calității sunetului după câteva secunde, utilizați computerul pentru a efectua o conexiune A2DP. În ceea ce privește operațiile efectuate pe computer, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu computerul.