Când ați terminat de utilizat setul de căști

Când terminați de utilizat setul de căști, nu uitați să-l așezați în husa pentru încărcare.

Închideți capacul husei pentru încărcare.

Notă

  • Dacă rămân urme de transpirație sau apă pe portul de încărcare, funcția de încărcare a setului de căști poate fi afectată. Ștergeți imediat orice urme de transpirație sau apă de pe portul de încărcare după utilizare. În cazul în care porturile de încărcare de pe setul de căști sau husa pentru încărcare se murdăresc, ștergeți-le cu o cârpă uscată și fină.

Îngrijirea vârfurilor auriculare

Pentru a proteja vârfurile auriculare împotriva deteriorării rapide, respectați măsurile de precauție de mai jos pentru a le folosi pentru o perioadă lungă de timp.

  • Nu trageți de partea din spumă poliuretanică a vârfului auricular. Dacă este separată de vârful auricular, nu va mai funcționa.
  • Nu supuneți porțiunea din spumă poliuretanică a vârfului auricular la presiune îndelungată. Aceasta poate provoca deformări și poate fi dificil pentru vârful auricular să revină la forma originală.
  • Când vârfurile auriculare se murdăresc, nu le spălați în apă, ci ștergeți murdăria cu o cârpă uscată. Nu utilizați alcool etc. Acest lucru poate accelera deteriorarea.
  • Când vârfurile auriculare se îmbibă cu transpirație, scurgeți bine lichidul și asigurați-vă că vârfurile auriculare sunt uscate înainte de utilizare sau depozitare.

Când porțiuni din vârfurile auriculare sunt crăpate, dezlipite sau ciobite, evitați să le utilizați.

Dacă vârfurile auriculare se deteriorează, acestea nu pot reda un nivel optim al calității sunetului sau al efectului de anulare a zgomotului și pot cauza răni sau boli deoarece vârfurile auriculare se pot desprinde și pot rămâne în ureche.


Când setul de căști se udă

  1. Folosiți o lavetă moale uscată pentru a șterge urmele de apă de pe setul de căști.
  2. Îndepărtați vârfurile auriculare, poziționați canalele de sunet și orificiile de aerisire cu fața în jos și scuturați bine pentru a elimina apa.

  3. Poziționați orificiile de la microfon (în 2 locații) cu fața în jos și loviți-le ușor de aproximativ 5 ori deasupra unei cârpe uscate etc. pentru a îndepărta apa colectată înăuntru.

  4. Lăsați setul de căști să se usuce la temperatura camerei.