Vârfurile auriculare sunt deteriorate sau pierdute.

  • Pentru a schimba vârfurile auriculare cu unele noi, achiziționați EP-NI1000S/EP-NI1000M/EP-NI1000L (*), comercializate separat.

*Este posibil să nu fie acceptat în unele țări sau regiuni.

Pentru a proteja vârfurile auriculare împotriva deteriorării rapide, respectați măsurile de precauție de mai jos pentru a le folosi pentru o perioadă lungă de timp.

  • Când vârfurile auriculare se murdăresc, nu le spălați în apă, ci ștergeți murdăria cu o cârpă uscată. Nu utilizați alcool etc. Acest lucru poate accelera deteriorarea.
  • Nu trageți de partea din spumă poliuretanică a vârfului auricular. Dacă este separată de vârful auricular, nu va mai funcționa.
  • Nu supuneți porțiunea din spumă poliuretanică a vârfului auricular la presiune îndelungată. Aceasta poate provoca deformări și poate fi dificil pentru vârful auricular să revină la forma originală.
  • Când vârfurile auriculare se îmbibă cu transpirație, scurgeți bine lichidul și asigurați-vă că vârfurile auriculare sunt uscate înainte de utilizare sau depozitare.

Când porțiuni din vârfurile auriculare sunt crăpate, dezlipite sau ciobite, evitați să le utilizați.

Dacă vârfurile auriculare se deteriorează, acestea nu pot reda un nivel optim al calității sunetului sau al efectului de anulare a zgomotului și pot cauza răni sau boli deoarece vârfurile auriculare se pot desprinde și pot rămâne în ureche.