Se aude zgomotul în timpul redării muzicii.

  • Când utilizați setul de căști în timp ce mergeți sau alergați, sunetul vibrațiilor poate fi auzit prin corp, dar acest lucru este cauzat de caracteristicile produsului și nu este o defecțiune.
  • Când funcția de anulare a zgomotului sau modul Sunet ambiental este setat la ACTIVAT, zgomotul produs de vânt poate fi mai puternic în funcție de mediul înconjurător.
    Din aplicația „Sony | Headphones Connect”, selectați [Ambient Sound Control] - [Noise Canceling] - [Automatic Wind Noise Reduction].
  • Canalele de sunet (canale de emitere a sunetului), orificiile de aerisire și orificiile de la microfon (în 2 locații) ale setului de căști nu sunt complet etanșe la apă. Dacă rămân picături de apă în canalele de sunet, orificiile de aerisire sau orificiile de la microfon (în 2 locații), este posibil să auziți temporar un semnal sonor (feedback). Aceasta nu reprezintă o funcționare defectuoasă. Consultați „Când ați terminat de utilizat setul de căști” și uscați setul de căști înainte de utilizare.
  • Când Controlul adaptiv al sunetului este activat, setul de căști detectează acțiunile utilizatorului și reglează automat funcția de anulare a zgomotului. Când această setare este modificată, este posibil ca muzică să întrerupă temporar și să auziți un sunet de alertă. Acest sunet vă notifică despre modificarea setării.
    Dacă doriți să dezactivați acest sunet de notificare, utilizați aplicația „Sony | Headphones Connect” pentru a dezactiva setarea.
  • Dacă acoperiți microfoanele de pe unitatea stângă sau dreaptă a setului de căști sau dacă prindeți unitatea setului de căști în mână, se va auzi un semnal sonor (feedback). Aceasta nu reprezintă o funcționare defectuoasă. În acest caz, îndepărtați mâna etc. de pe microfoanele stânga și dreapta.
  • Dacă modul Sunet ambiental este activat într-un mediu gălăgios, este posibil să auziți zgomote. Aceasta nu reprezintă o funcționare defectuoasă. În acest caz, setați funcția de anulare a zgomotului la ACTIVAT sau setați funcția de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental la DEZACTIVAT.