Pornirea setului de căști

Când setul de căști este așezat în husa pentru încărcare

  1. Scoateți setul de căști din husa pentru încărcare.

    Setul de căști pornește automat.
    Dacă îndepărtați o singură unitate din husa pentru încărcare, doar acea unitate va porni.

    Atunci când purtați unitățile setului de căști, auziți ghidarea vocală care indică nivelul rămas al bateriei.

Când setul de căști nu este așezat în husa pentru încărcare

Dacă setul de căști nu este purtat timp de aproximativ 15 minute după ce a fost deconectat de la husa pentru încărcare, acesta se va stinge automat. În acest caz, porniți setul de căști prin atingerea senzorului tactil al setului de căști sau dacă vă puneți setul de căști în urechi. Setul de căști va porni atunci când este așezat în husa pentru încărcare și apoi îndepărtată din husa pentru încărcare.

Cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect”, puteți modifica setarea setului de căști astfel încât acesta să nu se oprească automat.

Când setul de căști este pornit

Conform setărilor din fabrică, funcția de anulare a zgomotului este activată automat. Dacă setările anulării zgomotului au fost modificate la ultima utilizare a setului de căști, setările sunt păstrate. Când ambele unități ale setului de căști sunt îndepărtate din husa pentru încărcare, conexiunea este stabilită între unitățile stânga și dreapta.
Setul de căști intră în modul de asociere Bluetooth la pornirea setului de căști pentru prima dată după cumpărare sau imediat după ce setul de căști este inițializat.