Încărcare

Setul de căști și husa pentru încărcare conțin baterii încorporate litiu-ion reîncărcabile. Utilizați cablul USB Type-C inclus pentru a încărca setul de căști înainte de utilizare.

 1. Scoateți setul de căști și scoateți folia izolatoare din husa pentru încărcare.

  Eliminați folia izolatoare.

 2. Așezați setul de căști în husa pentru încărcare.

  Puneți unitatea stângă a setului de căști (unitatea cu punctul tactil) înapoi în orificiul stânga al husei pentru încărcare și puneți unitatea dreaptă a setului de căști înapoi în orificiul dreapta al husei pentru încărcare. Fiecare unitate a setului de căști va fi așezată în poziția corectă în husa pentru încărcare cu ajutorul magnetului încorporat.

  Închideți capacul husei pentru încărcare după ce așezați setul de căști în ea.


 3. Conectați husa pentru încărcare la o priză de c.a.

  Utilizați cablul USB Type-C inclus și un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare.

  Indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare se aprinde și încărcarea pornește pe setul de căști și pe husa pentru încărcare.

  Când încărcarea setului de căști și cea a husei pentru încărcare se finalizează, indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare se stinge automat. Deconectați cablul USB Type-C.

Despre timpul de încărcare

Timpul necesar pentru încărcarea completă a setului de căști și a husei pentru încărcare este de aproximativ 3 ore (*).

*Durata necesară pentru a încărca bateria descărcată complet la capacitatea maximă. Variază în funcție de condițiile de utilizare.

Încărcarea setului de căști când sunteți în aer liber

O baterie reîncărcabilă este încorporată în husa pentru încărcare. Dacă încărcați husa pentru încărcare înainte, o puteți folosi pentru a încărca setul de căști atunci când nu este disponibilă o sursă de alimentare cu energie.

Timpul necesar pentru încărcarea completă a unității stânga și dreapta ale setului de căști este de aproximativ 1,5 ore .


Observație referitoare la încărcarea setului de căști când sunteți în aer liber

Când setul de căști este scos din husa pentru încărcare, dacă indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare se aprinde, nivelul rămas al bateriei husei pentru încărcare este redus. Dacă indicatorul nu se aprinde, bateria husei pentru încărcare este descărcată. Încărcați husa pentru încărcare.

Cerințe de sistem pentru încărcarea bateriei prin USB

Adaptor de c.a. pe USB

Un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare capabil să genereze un curent de ieșire de 0,5 A (500 mA) sau mai mult

Computer personal

Este necesar un computer personal cu un port USB standard

 • Nu garantăm funcționarea pentru toate computerele.
 • Operațiunile efectuate cu un computer personalizat nu sunt garantate.

Încărcarea wireless

Încărcarea wireless este disponibilă utilizând un încărcător wireless disponibil la vânzare care respectă standardul Qi.

Închideți capacul husei pentru încărcare și așezați husa pentru încărcare pe încărcătorul wireless pentru a o încărca, poziționând-o cu sigla SONY orientată în sus.

Consultați „Localizarea și funcția componentelor” pentru localizarea suprafeței de contact pentru încărcare.
Când încărcați, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu încărcătorul wireless.

Sugestie

 • De asemenea, setul de căști poate fi încărcat prin conectarea husei pentru încărcare la un computer pornit utilizând cablul USB Type-C inclus.
 • Atunci când purtați unitățile setului de căști, auziți ghidarea vocală care indică nivelul rămas al bateriei. În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei indicat de ghidarea vocală poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Notă

 • Este posibil ca încărcarea să nu funcționeze cu alte cabluri decât cablul USB Type-C inclus.
 • Este posibil ca încărcarea să nu funcționeze în funcție de tipul de adaptor de c.a. pe USB.
 • În funcție de setările diferitelor funcții și de condițiile de utilizare, viteza cu care bateria se consumă poate varia între cele două unități, stânga și dreapta.
  Ca urmare, timpul de încărcare a bateriilor poate diferi pentru cele două unități, stânga și dreapta, dar acest lucru nu reprezintă o defecțiune.
 • Setul de căști nu poate fi încărcat când computerul este în modul de așteptare (repaus) sau în modul de hibernare. În acest caz, modificați setările computerului pentru a porni încărcarea din nou.
 • Dacă nu folosiți setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, timpul de utilizare a bateriei reîncărcabile poate scădea. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei se va îmbunătăți după câteva încărcări și descărcări. Dacă depozitați setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, încărcați bateria o dată la 6 luni, pentru a evita descărcarea excesivă.
 • Dacă nu utilizați setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, ar putea dura mai mult să încărcați bateria.
 • Asigurați-vă că închideți capacul husei pentru încărcare pentru a preveni consumarea bateriei husei pentru încărcare.
 • Dacă există o problemă cu bateria reîncărcabilă a setului de căști sau cu husa pentru încărcare și apare o situație neașteptată în timpul încărcării, indicatorul (roșu) al husei pentru încărcare se aprinde intermitent. În timpul încărcării wireless, viteza de încărcare poate deveni mai lentă sau încărcarea se poate opri la o temperatură ridicată sau scăzută, în funcție de încărcătorul wireless pe care îl utilizați.
  Se recomandă încărcarea într-o locație cu o temperatură ambientală cuprinsă între 15 °C și 35 °C. Este posibil ca încărcarea eficace să nu fie posibilă în afara acestui interval.
  Dacă problema nu se rezolvă, contactați cel mai apropiat dealer Sony.
 • Dacă setul de căști nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare s-ar putea să nu se aprindă imediat în momentul încărcării. Așteptați până când se aprinde indicatorul (portocaliu).
 • Dacă timpul de utilizare al bateriei reîncărcabile încorporate scade semnificativ, ar trebui să înlocuiți bateria. Consultați cel mai apropiat distribuitor Sony.
 • Evitați expunerea la modificări extreme de temperatură, lumina directă a soarelui, umiditate, nisip, praf și șocuri electrice. Nu lăsați niciodată setul de căști într-o mașină parcată.
 • La conectarea husei pentru încărcare la un computer, utilizați doar cablul USB Type-C inclus și asigurați-vă că efectuați conexiunea în mod direct. Încărcarea nu se va finaliza corespunzător în cazul în care husa pentru încărcare este conectată la un hub USB.
 • Nu atașați obiecte metalice (precum autocolante cu conținut din metal) pe încărcătorul wireless sau pe husa pentru încărcare. Acest lucru poate provoca incendii, arsuri sau leziuni.
 • Când utilizați încărcătorul wireless, nu așezați pe acesta obiecte metalice (precum curele sau agrafe cu conținut din metal). Acest lucru poate provoca incendii, arsuri sau leziuni.
 • Când încărcați folosind încărcătorul wireless, îndepărtați piesele precum capacele atașate husei pentru încărcare. În funcție de materialul sau grosimea capacului sau din cauza obiectelor străine prinse între husa pentru încărcare și capac, încărcarea se poate efectua incorect, ceea ce poate genera incendii, arsuri sau răniri.
 • Dacă vi s-au implantat dispozitive electrice medicale precum stimulatoare cardiace sau defibrilatoare, consultați-vă medicul înainte de a utiliza încărcătorul wireless. Undele radio pot afecta funcționarea dispozitivelor electrice medicale.
 • Nu apropiați carduri IC, carduri magnetice sau obiecte magnetizate de încărcătorul wireless. Acest lucru poate provoca defectarea unității. Datele magnetice pot fi șterse de pe cardurile bancare, cartelele telefonice sau dischete. Atunci când se apropie forțe magnetice puternice de încărcătorul wireless, aceasta poate funcționa defectuos.
 • În timpul încărcării wireless, viteza de încărcare poate deveni mai lentă sau încărcarea se poate opri dacă husa pentru încărcare nu mai este aliniată cu încărcătorul wireless.
 • În timpul încărcării wireless, viteza de încărcare poate deveni mai lentă sau încărcarea se poate opri la o temperatură ridicată sau scăzută, în funcție de încărcătorul wireless pe care îl utilizați.
 • În funcție de încărcătorul wireless pe care îl utilizați, setul de căști și husa pentru încărcare se pot încălzi în timpul încărcării sau la o scurtă perioadă după încărcare. Aceasta nu reprezintă o defecțiune.
 • Nu încărcați wireless setul de căști în următoarele locații.
  • În spațiile care expun setul de căști la un nivel ridicat de umiditate, praf sau vibrații sau lângă telefoane, televizoare, aparate de radio etc.
 • Nu utilizați încărcătorul wireless atunci când acesta este acoperit de materiale precum o pătură etc.
 • Dacă auziți zgomot produs de televizor sau radio pe durata încărcării wireless a setului de căști, încărcați setul de căști la distanță de televizor sau radio.
 • În timpul încărcării wireless, dacă aveți și alte dispozitive compatibile cu încărcarea wireless în apropiere, poziționați dispozitivele la o distanță de minim 30 cm față de încărcătorul wireless. În caz contrar, este posibil ca husa pentru încărcare să nu fie detectată corect și să nu se efectueze încărcarea.