Purtarea setului de căști

 1. Introduceți unitățile setului de căști în ambele urechi.

  Puneți-vă unitatea setului de căști cu marcajul (stânga) în urechea stângă și unitatea setului de căști cu marcajul (dreapta) în urechea dreaptă. Unitatea stângă are un punct tactil.

  Aveți grijă să nu intrați în contact cu senzorul tactil când purtați setul de căști.

  Ilustrație care indică locația punctului tactil (A) de pe unitatea stângă

  Ilustrație care indică locațiile senzorilor tactili (B) de pe setul de căști

  A: Punct tactil

  B: Senzori tactili (stânga, dreapta)

 2. Ajustați potrivirea setului de căști.

  Răsuciți unitatea setului de căști pentru a se potrivi în canalul urechii și ajustați poziția unității setului de căști până când se potrivește confortabil.

 3. Așteptați aproximativ 10 secunde pentru ca forma vârfului auricular să se stabilizeze.

Sugestie

 • Dacă simțiți că vârfurile auriculare sunt dificil de introdus în urechi, modificați dimensiunea vârfurilor auriculare sau strângeți ușor vârfurile auriculare înainte de a purta setul de căști.
 • Atunci când purtați setul de căști sau reglați poziția unității setului de căști, vedeți ilustrația de la pasul 2 despre cum să țineți unitatea setului de căști.

Pentru o calitate corespunzătoare a sunetului, funcției de anulare a zgomotului și a apelului telefonic

Dacă dimensiunea vârfurilor auriculare nu corespunde cu dimensiunea canalelor urechii sau dacă setul de căști nu este purtat corespunzător pe urechi, este posibil ca operațiunile de atingere sau de detecție a comenzilor vocale ale Speak-to-Chat să nu funcționeze sau este posibil să nu beneficiați de un nivel optim al calității sunetului, efectelor de anulare a zgomotului sau al calității apelului telefonic.
Dacă se aplică oricare dintre acestea, încercați următoarele.

 • Schimbați vârfurile auriculare cu unele care se potrivesc mai bine în urechi. Când schimbați vârfurile auriculare, încercați diferite dimensiuni ale vârfurilor auriculare, de la mai mari la mai mici. Dimensiunea vârfurilor auriculare stânga și dreapta pot fi diferite.
  Aplicația „Sony | Headphones Connect” vă ajută să determinați ce tip de vârfuri auriculare sunt cele mai potrivite pentru a putea obține un efect optim de anulare a zgomotului.
 • Referindu-vă la pasul 2, asigurați-vă că purtați în mod corespunzător setul de căști pe urechi. Purtați setul de căști astfel încât vârful auricular să fie cât mai adânc în canalul urechii și să nu vă jeneze.


La atașarea și îndepărtarea setului de căști

Conform setărilor din fabrică, senzorii IR încorporați detectează când setul de căști este atașat sau îndepărtat, permițându-le să oprească sau să repornească redarea de muzică sau să controleze senzorii tactili și ghidarea vocală.


Când setul de căști este purtat

 • Puteți utiliza senzorii tactili pentru a reda muzică, pentru a efectua și primi apeluri etc.
 • Veți auzi o ghidare vocală care corespunde operațiunii și stării.


Când setul de căști este îndepărtat

 • Când ascultați muzică în timp ce purtați ambele unități ale setului de căști, setul de căști va opri redarea în momentul în care una sau ambele unități ale setului de căști este îndepărtată. Când setul de căști este utilizat din nou, setul de căști repornește redarea de muzică.
 • Dacă setul de căști nu este purtat timp de aproximativ 15 minute după ce a fost deconectat de la husa pentru încărcare, acesta se va stinge automat pentru a economisi bateria. Porniți setul de căști prin atingerea senzorului tactil sau dacă vă puneți setul de căști în urechi.
 • Pentru a preveni funcționarea neconformă a setului de căști, redarea muzicii, efectuarea sau primirea de apeluri precum și alte operațiuni nu pot fi efectuate prin atingerea senzorilor tactili ai setului de căști când nu este purtat.

Sugestie

 • De asemenea, puteți reda muzică, efectua și primi apeluri etc. atunci când purtați o singură unitate a setului de căști.
 • Cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect”, puteți modifica setările care țin de oprirea și repornirea automată a redării muzicii sau de oprirea automată a setului de căști.