Conectarea cu un computer asociat (Windows 10)

Înainte de utilizare asigurați-vă de următoarele:

 • În funcție de computerul utilizat, este posibil să fie necesară pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dacă nu știți să porniți adaptorul Bluetooth sau nu sunteți sigur dacă computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.
 1. Scoateți computerul din modul de așteptare (repaus) sau din modul de hibernare.
 2. Scoateți setul de căști din husa pentru încărcare.

  Setul de căști pornește automat.

 3. Introduceți unitățile setului de căști în ambele urechi.

  Dacă setul de căști s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din ambele unități ale setului de căști.

  Verificați starea conexiunii pe computer. Dacă nu este realizată conexiunea, continuați la pasul 4.

 4. Selectați setul de căști utilizând computerul.
  1. Faceți clic dreapta pe pictograma difuzorului de pe bara de instrumente și apoi selectați [Playback devices].

  2. Faceți clic dreapta pe [WF-1000XM4].

   Dacă [WF-1000XM4] nu este afișat pe ecranul [Sound], faceți clic dreapta pe ecranul [Sound] și apoi bifați [Show Disconnected Devices].

  3. Selectați [Connect] din meniul afișat.

   Conexiunea este stabilită. Veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din ambele unități ale setului de căști.

Sugestie

 • Operațiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.

Notă

 • Dacă calitatea sunetul pentru redarea muzicii este slabă, asigurați-vă că funcția A2DP care acceptă conexiuni de redare a muzicii este activată din setările computerului. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.
 • Dacă ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de căști, este posibil ca setul de căști să se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de căști. În acest caz, dezactivați funcția Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau opriți alimentarea.
 • Dacă nu puteți conecta computerul la setul de căști, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști de pe computer și efectuați asocierea din nou. În ceea ce privește operațiile efectuate pe computer, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu computerul.