Verificarea nivelului rămas al bateriei

Puteți verifica nivelul rămas al bateriilor reîncărcabile ale setului de căști și al husei pentru încărcare conform celor de mai jos.

Când purtați setul de căști în urechi

Când scoateți setul de căști din husa pentru încărcare și puneți unitățile setului de căști în urechi, ghidarea vocală care indică nivelul rămas al bateriei setului de căști poate fi auzită în unitatea stângă și cea dreaptă a setului de căști.

„Battery about XX %” (Baterie aproximativ XX%) (Valoarea „XX” indică nivelul aproximativ de încărcare rămas.)

„Battery fully charged” (Baterie încărcată complet)

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei indicat de ghidarea vocală poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Când nivelul rămas al este scăzut

Dacă este emis un semnal sonor de avertizare auziți ghidarea vocală spunând „Low battery, please recharge headset” (Baterie slabă, încărcați setul de căști), puneți setul de căști la încărcat cât mai curând.

Când bateria este descărcată complet, este emis un semnal sonor de avertizare, ghidarea vocală spune „Please recharge headset. Power off” (Încărcați setul de căști. Oprire), iar setul de căști se oprește automat.

Când utilizați un iPhone sau iPod touch

Când setul de căști este conectat la un iPhone sau iPod touch printr-o conexiune HFP Bluetooth, va afișa o pictogramă care indică pe ecranul iPhone sau al iPod touch nivelul rămas al bateriei setului de căști.

Ilustrație cu pictogramele care indică nivelul rămas al bateriei

A: Nivelul rămas al bateriei setului de căști

Nivelul aproximativ de încărcare rămas este afișat la 10 diferite niveluri. De la B la E sunt exemple de afișare.

B: 100%

C: 70%

D: 50%

E: 10% sau mai puțin (necesită încărcare)


Nivelul rămas al bateriei setului de căști este afișat pe widgetul unui iPhone sau al unui iPod touch care rulează pe iOS 11 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu dispozitivul iPhone sau iPod touch.

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei afișat poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Când utilizați un smartphone Android™ (OS 8.1 sau o versiune ulterioară)

Când setul de căști este conectat la un smartphone Android printr-o conexiune HFP Bluetooth, selectați [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth] pentru a afișa nivelul rămas al bateriei setului de căști ca 10 niveluri diferite precum „100%”, „70%”, „50%” sau „10%” în coloana dispozitivului Bluetooth conectat. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare a smartphone-ului Android.

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei afișat poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Afișarea nivelului rămas al bateriei husei pentru încărcare

  • Când setul de căști este îndepărtat din husa pentru încărcare, sau când capacul husei pentru încărcare este deschis sau închis fără unități ale setului de căști stocate, dacă indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încărcare se aprinde, nivelul rămas al bateriei husei pentru încărcare este aproximativ între 30% și 1%. Husa pentru încărcare nu poate încărca suficient setul de căști cu acest nivel al bateriei.
  • Când setul de căști este scos din husa pentru încărcare sau capacul husei pentru încărcare este deschis sau închis când husa pentru încărcare este goală, indicatorul de pe husa pentru încărcare nu se aprinde, nivelul rămas al bateriei husei pentru încărcare este 0%. Setul de căști nu poate fi încărcat cu husa pentru încărcare în acest caz.

Sugestie

  • De asemenea, puteți verifica nivelul rămas al bateriei unității setului de căști și al husei pentru încărcare cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect”. Smartphone-urile Android și iPhone/iPod touch acceptă această aplicație.

Notă

  • În cazul în care conectați setul de căști la un iPhone, iPod touch sau un smartphone Android cu „Media audio” (A2DP) numai printr-o conexiune multipunct, nivelul rămas al bateriei nu va fi afișat corect.
  • Este posibil ca nivelul rămas al bateriei să nu fie afișat corespunzător imediat după o actualizare software sau dacă setul de căști nu a fost utilizat pentru o perioadă lungă de timp. În acest caz, încărcați și descărcați bateria, în mod repetat, de mai multe ori, pentru a afișa nivelul rămas al bateriei corespunzător.