Безжично дублиране на екрана на устройството на телевизор

Можете да използвате функцията Дублиране на екрана, за да покажете екрана на устройството си на телевизор или друг голям дисплей, без да използвате връзка с кабел. Технологията Wi-Fi Direct® създава безжична връзка между двете устройства, така че можете да се облегнете и да се наслаждавате на любимите си снимки от комфорта на дивана. Можете да използвате тази функция и за да слушате музика от устройството чрез високоговорителите на телевизора.
 1. ТВ: Следвайте инструкциите, дадени в ръководството за потребителя на вашия телевизор, за да включите функцията за дублиране на екран.
 2. Вашето устройство: Намерете и докоснете [Настройки] > [Свързване на устройство] > [Предпочитания за свързването] > [Дублиране на екрана].
 3. Докоснете [СТАРТ].
 4. Докоснете [ОК] и изберете устройство.

Спиране на дублирането на екрана между устройства

 1. Намерете и докоснете [Настройки] > [Свързване на устройство] > [Предпочитания за свързването] > [Дублиране на екрана].
 2. Докоснете [Прекъсни], след което докоснете [ОК].


Забележка

 • Тази функция може да се използва с телевизори, които поддържат функцията за дублиране на екрана.
 • Когато използвате дублиране на екрана, не покривайте областта на Wi-Fi антената на Вашето устройство.
 • Когато използвате Дублиране на екрана, понякога, ако има смущения от други Wi-Fi мрежи, това може да повлияе негативно върху качеството на изображението.

Съвет

 • Можете да спрете дублирането на екрана като докоснете известието в лентата на състоянието на устройството. Плъзнете лентата на състоянието надолу и докоснете (икона Стрелка надолу), след което докоснете [Прекъсни] > [ОК].
 • Докоснете (икона Повече) за повече опции.