Sådan behandles nakkehøjttaleren

Du kan bruge nakkehøjttaleren mere bekvemt og i længere tid ved at følge vedligeholdelsesproceduren nedenfor.

  • Lad ikke nakkehøjttaleren blive udsat for kemiske ingredienser fra et produkt, som fx en insektspray eller en solbrunende olie. Når nakkehøjttaleren er snavset på overfladen, skal du fjerne snavset ved forsigtigt at duppe det med en tør, blød klud eller en godt opvredet klud dyppet i postevand eller lunkent vand, inden overfladen plettes af snavset. Men afhængigt af typen af snavs er det ikke muligt at fjerne snavset på denne måde.

  • Sørg for at tørre fugten af efter brug af nakkehøjttaleren. Hvis nakkehøjttaleren efterlades våd, kan der komme skjolde, mug eller lignende på den.

  • Lydkvaliteten kan ændre sig, hvis der kommer vand ind i nakkehøjttalerens højttalersektion. Dette indikerer dog ikke en funktionsfejl. Tør fugten af dens overflade og anbring nakkehøjttaleren på en tør, blød klud, så opsamlet vand indvendigt i nakkehøjttaleren bortledes. Lad derefter nakkehøjttaleren tørre et luftigt sted, indtil der ikke er mere fugt tilbage.

Bemærk!

  • Brug ikke rensemiddel, fortynder, benzin, alkohol osv. for at rengøre nakkehøjttaleren, hvis nakkehøjttalerens overflade bliver snavset, da det vil påvirke den vandafvisende funktion af nakkehøjttalerens stofdel.

  • Særligt i kolde områder skal du sørge for at tørre fugten af efter brug af nakkehøjttaleren. Hvis fugt efterlades på nakkehøjttalerens overflade, kan den fryse, hvilket medfører fejlfunktion.

  • Hvis sandkorn osv. trænger ind i stoffet eller en anden del af nakkehøjttaleren, fjernes de forsigtigt. Brug aldrig en støvsuger osv. på nakkehøjttaleren. Det kan muligvis forårsage skade på højttalersektionen eller anden del af nakkehøjttaleren.