Foretagelse af et videoopkald på en computer

Under et videoopkald på en computer kan du anvende nakkehøjttaleren til trådløs telefonsamtale.

 1. Tilslut nakkehøjttaleren med en computer via en BLUETOOTH-tilslutning.
 2. Start en videoopkaldsprogram på computeren.
 3. Se indstillingerne*1 for videoopkaldsprogrammet.
  • For videoopkald på computeren skal du ikke vælge BLUETOOTH-profilen for musikafspilning (A2DP) men den for telefonsamtale (HFP/HSP-tilslutning). Mens BLUETOOTH-profilen for musikafspilning (A2DP-tilslutning) er valgt, er telefonsamtale muligvis ikke til rådighed.

  • Som højttalerindstillinger skal du vælge profilen for telefonsamtale (HFP/HSP-tilslutning) [Headset (SRS-NB10 Hands-Free)]*2. ([Headphones (SRS-NB10 Stereo)]*2 er profilen for musikafspilning.)

  • Som mikrofonindstillinger skal du vælge profilen for telefonsamtale (HFP/HSP-tilslutning) [Headset (SRS-NB10 Hands-Free)]*2.

  • Afhængigt af dit videoopkaldsprogram er valg af profilen for telefonsamtale (HFP/HSP connection) [Headset (SRS-NB10 Hands-Free)]*2 eller profilen for musikafspilning (A2DP-tilslutning) [Headphones (SRS-NB10 Stereo)]*2 muligvis ikke til rådighed for højttaler- eller mikrofonindstillingerne, og der vises muligvis kun [SRS-NB10]. I sådan et tilfælde skal du vælge [SRS-NB10].

  • Se kundesupportwebsiden angående ofte stillede spørgsmål og svarene på dem.

  *1 Afhængigt af dit videoopkaldsprogram er nogle af funktionerne muligvis ikke til rådighed.

  *2 Mærkater kan muligvis variere afhængigt af din computer eller dit videoopkaldsprogram.

Tip!

Bemærk!

 • Når nakkehøjttaleren er tilsluttet med en Mac-computer og en smartphone i en multipunktstilslutning, fungerer videoopkaldsprogrammet muligvis ikke korrekt. I sådan et tilfælde skal du afbryde BLUETOOTH-tilslutningen mellem nakkehøjttaleren og smartphonen.