Tietoja tästä käyttöoppaasta

Tämä Xperia 1 V-käyttöopas koskee Android 13 -ohjelmistoversiota. Jos et ole varma, mikä ohjelmistoversio laitteessasi on, voit tarkistaa sen Asetukset-valikosta.

Lisätietoja yleisistä Android-ominaisuuksista ja -asetuksista (kuten Android-perusasetukset, Wi-Fi-asetukset, aloitusnäytön asetukset, sisällön siirtäminen, sovellusvalikoimassa navigointi, ilmoitukset ja muut Google-sovellusten ominaisuudet) on osoitteessa support.google.com/android/.

Huomautus

  • Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android-versioon.
  • Kaikki tässä käyttöoppaassa näytekuvina käytettävät kuvat ovat ainoastaan ohjeellisia, eikä niitä ole otettu oikealla laitteella.

Laitteen nykyisen ohjelmistoversion ja mallinumeron tarkistaminen

Etsi ja napauta [Asetukset] > [Tietoja puhelimesta]. Nykyinen ohjelmistoversio näkyy kohdassa [Ohjelmistoversion numero]. Nykyinen mallinumero näkyy kohdassa [Malli].

Palveluiden ja toimintojen rajoitukset

Tässä käyttöoppaassa kuvattuja palveluita ja toimintoja ei välttämättä tueta kaikissa maissa / kaikilla alueilla tai kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien toimesta. Kansainvälistä GSM-hätänumeroa voi käyttää aina missä tahansa maassa ja verkossa sekä millä tahansa alueella ja minkä tahansa operaattorin verkossa, kunhan laite on yhteydessä matkapuhelinverkkoon. Kysy verkko-operaattoriltasi tai palveluntarjoajaltasi tiettyjen palveluiden tai toimintojen saatavuudesta ja siitä, koituuko niistä ylimääräisiä käyttökustannuksia.

Tiettyjen tässä oppaassa kuvattujen toimintojen ja sovelluksien käyttäminen saattaa edellyttää Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Pyydä lisätietoja verkkopalveluntarjoajaltasi.

TP0001872786