Photo Prohon tutustuminen

Photo Prossa on kaksi pääominaisuutta, BASIC (Perus) -tila ja AUTO/P/S/M-tilat. BASIC (Perus) -tilassa voit ottaa valokuvia ja kuvata videoita helposti samalla tavalla kuin tavallisella älypuhelimen kameralla. AUTO/P/S/M-tilojen kanssa voit ottaa ihanteellisia kuvia kuin ammattilaiskameraa käyttämällä.

Käyttöliittymä vaihtuu automaattisesti, joten voit käyttää kameraa sekä pysty- että vaaka-asennossa.

BASIC (Perus) -tila

Älypuhelimien toimivuutta hyödyntämällä voit ottaa kuvia ja kuvata videoita helposti näyttöä napauttamalla. Objektiiveja voidaan vaihtaa helposti ultralaajakulmasta teleobjektiiviin.

Sen lisäksi, että voit ottaa kuvia asetuksilla, jotka kamera säätää automaattisesti kuvausohjelman ja -olosuhteiden mukaan, voit käyttää myös jatkuvaa kuvaustilaa, pehmennystehostetta, kirkkauden ja värin säätöä yms.

Ota valokuvia ja kuvaa videoita BASIC (Perus) -tilassa käyttämällä näytön tai laitteen suljinpainiketta.

Pystyasento

Kuva Photo Pro -valmiustilanäytöstä BASIC (Perus) -tilassa pystysuunnassa

Vaaka-asento

Kuva Photo Pro -valmiustilanäytöstä BASIC (Perus) -tilassa vaakasuunnassa

AUTO/P/S/M-tilat

AUTO/P/S/M-tiloissa on säätimiä, joita yleensä käytetään ammattilaiskameroissa. Voit valita automaattisia asetuksia tai säätää manuaalisesti ISO-arvoa, suljinnopeutta, valkotasapainoa yms. Voit myös tallentaa RAW-muodossa.

Ota valokuvia AUTO/P/S/M-tiloissa käyttämällä laitteen suljinpainiketta, kun käytät kameraa vaaka-asennossa. Näytön suljinpainike on käytettävissä kuvien ottamiseen, kun käytät kameraa pystyasennossa.

Pystyasento

Kuva Photo Pro -valmiustilanäytöstä Valotusaika etusijalla -tilassa pystysuunnassa

Vaaka-asento

Kuva Photo Pro -valmiustilanäytöstä Valotusaika etusijalla -tilassa vaakasuunnassa

TP1000431612