Aloitusnäyttö

Kuva, joka näyttää, missä kukin toiminto sijaitsee aloitusnäytössä. Alue ylhäällä, 1. Alue alhaalla oikealta vasemmalle, 2–5.

 1. Tilapalkki

 2. Siirtymispalkki

 3. Yleiskuvaus-painike

  Napauta, kun haluat etsiä kaikki avoimet sovellukset.

  • Jos haluat avata toisen sovelluksen, napauta yleiskuvauspainiketta, valitse avattava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.
  • Jos haluat sulkea sovelluksen, napauta yleiskuvauspainiketta, valitse suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja pyyhkäise sitten sovelluksessa ylöspäin.
  • Voit käyttää vaihtoehtoja [Kuvakaappaus], [Ponnahdusikkuna] ja [Moni-ikkunatilan kytkin] (jaetun näytön tila).

 4. Aloituspainike

  Napauta, kun haluat sulkea sovelluksen ja palata aloitusnäyttöön.

 5. Paluupainike

  Napauta, kun haluat palata sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulkea sovelluksen.


Vihje

 • Jos kolmea painiketta (aloitusnäyttö, paluu- ja yleiskuvaus-sovellukset) ei näytetä näytön alareunassa, etsi ja napauta [Asetukset] > [Järjestelmä] > [Eleet] > [Järjestelmänavigointi] > [Kolmen painikkeen navigointi].
 • Jos laitteen suunta ja näytettävän näytön suunta ovat erilaiset, siirtymispalkissa näkyy (Kierrä-kuvake). Voit kiertää näytettävää näyttöä napauttamalla (Kierrä-kuvake). [Näytön automaattinen kierto] -toiminnon avulla voit asettaa näytön kiertymään automaattisesti laitteen suunnan mukaan. Etsi ja napauta [Asetukset] > [Näyttö] ja ota sitten toiminto käyttöön napauttamalla [Näytön automaattinen kierto] -kytkintä.


Pika-asetuspaneelin avaaminen

 1. Pyyhkäise kaksi kertaa alas näytön yläreunasta.


Sovellusvalikoiman avaaminen

 1. Pyyhkäise ylös näytön alareunasta yläreunaan.


Taustakuvan vaihtaminen

Voit vaihtaa taustakuvan esivalituksi kuvaksi tai suosikkivalokuvaksesi.

 1. Kosketa pitkään aloitusnäytön tyhjää kohtaa ja napauta sitten [Taustakuva ja tyyli] > [Vaihda taustakuva].

  Kuva valikosta, joka avautuu aloitusnäyttöön

Vihje

 • Voit vaihtaa järjestelmän korostusvärin vastaamaan valittua taustakuvaa. Valitse haluamasi värit tai asetukset [Taustakuva ja tyyli] -asetusnäytöstä.
 • Jos haluat lisätä aloitusnäyttöön lisäohjelman, kosketa pitkään aloitusnäytön tyhjää kohtaa ja napauta sitten [Widgetit].
TP1000431625