Video Pro Suoratoistotila

Video Pro tukee RTMP:tä käyttävää live-suoratoistoa.
 1. Napauta Video Prota käytettäessä (Asetukset-kuvake) > [Suoratoistotila] > [Päällä].
  Kun toiminto otetaan käyttöön ensimmäisen kerran, erilaisia huomautuksia tai tietoja näkyy. Vahvista viestit, valitse valintaruudut ja siirry sitten seuraaviin vaiheisiin napauttamalla [OK].
 2. Napauta Asetuksetvalikossa [Yhdistä] ja valitse sitten RTMP-suoratoistomenetelmä.
  • [RTMP URL]: Valitse, kun haluat suoratoistaa käyttämällä RTMP:tä. Määritä Asetukset-valikossa [RTMP-syötteen URL] ja [RTMP-syöteavain].
  • [YouTube™]: Valitse, kun haluat suoratoistaa käyttämällä YouTubea. Noudata näytön ohjeita ja määritä [YouTube™-tili] ja [YouTube™-live-tapahtuma]. Voit luoda uuden tapahtuman napauttamalla [Luo uusi tapahtuma].

  Vihje

  • Voit jakaa YouTuben live-tapahtuman URL:n. Napauta (Asetukset-kuvake) > [Live-tapaht. URL] > (Jakokuvake) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun luot uuden tapahtuman, (Jakokuvake) näkyy YouTube-live-tapahtuman luontitulosten valintaikkunassa.
 3. Sulje Asetukset-valikko.
 4. Aloita suoratoisto napauttamalla (Suoratoisto-painike).

  Voit vaihtaa etu- ja pääkameran välillä ja vaihtaa objektiivia suoratoiston aikana.

  Lopeta suoratoisto napauttamalla (Suoratoisto-painike).

Video Pro Suoratoistotila-näytön yleiskuvaus

Pystyasento

Kuva, joka näyttää, missä kukin parametri sijaitsee Video Pro -suoratoistotila -näytössä pystysuunnassa. Alue ylhäällä vasemmalla, 6 ja 1–3. Alue alhaalla oikealta vasemmalle, 4 ja 5.

Vaaka-asento

Kuva, joka näyttää, missä kukin parametri sijaitsee Video Pro -suoratoistotila -näytössä vaakasuunnassa. Alue vasemmalla ylhäällä vasemmalta oikealle, 1–3. Alue alhaalla oikealla oikealta vasemmalle, 4 ja 5. Alue alhaalla vasemmalla, 6.

 1. Verkon tila
 2. Suoratoiston bittinopeus
 3. Suoratoiston tila / Mikrofonin tila
 4. Aloita tai lopeta suoratoisto napauttamalla.
 5. Mykistä mikrofoni tai poista sen mykistys napauttamalla.
 6. Napauta, kun haluat avata tai sulkea YouTube-live-keskusteluikkunan.


Huomautus

 • Kun käytät Video Prota, noudata live-suoratoistopalvelun palveluehtoja ja live-suoratoistoon liittyviä vaatimuksia.
 • Live-suoratoistopalvelun mukaan ehtoja tai teknisiä tietoja voidaan muuttaa tai lisätä ilman eri ilmoitusta.
 • Jos live-suoratoisto ei toimi kunnolla, kokeile vaihtaa verkkotyyppiä. Kun haluat vaihtaa verkkotyypin, etsi ja napauta [Asetukset] > [Verkko ja internet] > [SIM-kortit], valitse SIM-kortti, napauta [Ensisijainen verkko] ja valitse sitten verkkotyyppi. Käytettävissä olevat verkkotyypit vaihtelevat sopimuksen mukaan.

Vihje

 • Voit luoda suoratoistotilalle pikakuvakkeen aloitusnäyttöön. Paina pitkään (Video Pro -kuvake). Vedä esiin tulevassa valikossa [Suoratoistotila] haluamaasi kohtaan.
 • Voit valita, vaihdetaanko automaattisesti tallennustilaan vai viimeksi valittuun tilaan, kun Video Pro käynnistetään. Voit muuttaa asetusta napauttamalla (Asetukset-kuvake) > [Tila avattaessa].
 • Voit valita verkon suoratoistoa varten napauttamalla (Asetukset-kuvake) > [Verkon käyttö].
 • Voit tehdä suoratoistosta vakaampaa säätämällä videoasetukset live-suoratoistopalvelun teknisten tietojen, verkon kaistanleveyden ja verkon tilan mukaan. Napauta [Valikko] > [Videomuoto] tai [FPS] ja valitse kunkin asetuksen vaihtoehto napauttamalla (Asetukset-kuvake) > [Videon laatu]. Vaihtoehdot ovat seuraavat.
  Videomuoto FPS Videon laatu (suoratoiston bittinopeus)
  Alhainen Keskitaso Korkea
  1920x1080P 29.97 3 Mbps 4.5 Mbps 6 Mbps
  25 2.5 Mbps 3.75 Mbps 5 Mbps
  1280x720P 29.97 1.5 Mbps 2.75 Mbps 4 Mbps
  25 1.25 Mbps 2.3 Mbps 3.4 Mbps
 • Videokuvien ja äänen häiriöitä tai katkeilua saattaa esiintyä alhaisilla tiedonsiirtonopeuksilla, esimerkiksi kun suoratoistetaan paikassa, jossa signaalin laatu on heikko, tai kun ollaan liikkeellä. Tällaisessa tapauksessa seuraavat asetukset saattavat parantaa video- ja ääniolosuhteita.
  • Napauta [Valikko] > [Videomuoto] ja valitse sitten [1280x720P].
  • Napauta (Asetukset-kuvake) > [Videon laatu] ja valitse sitten [Alhainen].
TP1000724355