Music Pro

Music Pro tarjoaa Studioviritys-nimisen palvelun. Studioviritys-toimintojen avulla voit muuntaa Xperia-laitteella äänitettyjä kappaleita ammattimaiseen Sony Music -studiolaatuun käyttämällä AI-pilvikäsittelyä. Voit simuloida Sonyn elektroniputkimikrofonien ja Sony Music -studiokaiun ääntä ja vähentää kohinaa käyttämällä erityisesti kehitettyä äänen erotustekniikkaa.

Voit tuoda äänitiedostoja ja kuunnella niitä kuulokkeilla äänityksen aikana. Voit myös tarkkailla ääntäsi äänityksen aikana, jos käytät laiteen 3,5 mm:n ääniliitäntään liitettyjä kuulokkeita. Muokkausnäytössä voit kerrostaa useita ottoja ja vertailla niitä ja valita sitten parhaan palat jokaisesta otosta ideaalisen raidan luomiseksi.

Voit käyttää Studioviritys-toimintoja seuraavilla tavoilla. Lisätietoja Music Pron käytöstä on kohdassa (Valikkokuvake) > [Käyttövinkkejä].

Huomautus

 • Studioviritys-toimintojen käyttäminen on maksullista. Lisätietoja on kohdassa (Valikkokuvake) > [Käyttövinkkejä].
 • Music Pro ei välttämättä ole käytettävissä eräissä maissa / eräillä alueilla.
 • Äänen erotus

  Sonyn tekoälyteknologia mahdollistaa äänitteen äänilähteiden erottelun. Esimerkiksi yhdellä mikrofonilla (Xperia) samaan aikaan äänitetyt kitara/piano ja laulu voidaan erottaa omiin raitoihinsa. Kun ne on erotettu, voit kuunnella raitoja yksitellen ja säätää äänenvoimakkuuden ja kaiun balanssia ihanteellisen miksauksen saavuttamiseksi.

 • Kohinanpoisto

  Äänen erotustekniikalla voit poistaa ei-toivottuja ääniä (melua) laulu-/ääni-, kitara- tai pianoäänitteestä.

 • Kaiunpoisto

  Vähennä sisätilojen kaikua tai poista se kokonaan Sonyn tekoälytekniikalla ja jäljittele äänitysstudion äänenlaatua.

 • Mikrofonisimulaatio

  Jäljittele Sonyn suorituskykyisten tyhjiöputkimikrofonien ainutlaatuista taajuutta.

 • Studiosimulaatio

  Jäljittele ammattilaisten käyttämien äänityslaitteiden ensiluokkaista ääntä lisäämällä äänitysstudioille luontainen resonanssi (ei lisää kaikutehostetta).

TP1000724356