Laitteen ohjelmiston korjaaminen Xperia Companionilla

Voit käyttää Xperia Companionia laitteesi ohjelmiston korjaamiseen. Jos unohdat näytön lukituksen avaamisen salasanan, PIN-koodin tai kuvion, voit poistaa suojauksen käyttämällä Xperia Companion -sovelluksen laitteen korjaustoimintoa. Tämä edellyttää Google-tilisi kirjautumistietojen antamista. Kun suoritat korjaustoiminnon, asennat laitteen ohjelmiston uudelleen. Saatat menettää joitakin henkilötietoja tässä yhteydessä.

Jos laitteesi on jumittunut, käynnistyy uudelleen jatkuvasti tai ei käynnisty ollenkaan, kun olet päivittänyt Xperia-ohjelmiston, korjannut ohjelmiston tai palauttanut tehdasasetukset, voit yrittää pakottaa laitteen sammutuksen ja käynnistää sen sitten uudelleen. Jos ongelma jatkuu, pakota laitteen sammutus ja suorita sitten ohjelmiston korjaus.

Huomautus

  • Varmista ennen ohjelmiston korjaamista, että muistat Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen uudelleen ohjelmistokorjauksen jälkeen. Tämä kuitenkin riippuu suojausasetuksistasi.
  1. Jos Xperia Companion -ohjelmistoa ei ole asennettu tietokoneeseen, käy Sony-asiakastuen sivustolla ja etsi Xperia Companion, jotta voit ladata sen.
  2. Avaa Xperia Companion -ohjelmisto tietokoneella ja napsauta päänäytössä [Ohjelmiston korjaus].
  3. Asenna laitteen ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.
TP0001872534