Tekijänoikeudet

SiriusXM-logo

SiriusXM Connect Vehicle ‑viritin ja tilaus myydään erikseen.
www.siriusxm.com
Sirius, XM ja kaikki liittyvät merkit ja logot ovat Sirius XM Radio Inc:n omistamia tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.


Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Sony Corporation käyttää näitä merkkejä lisenssillä. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.


Windows Media on joko rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki, jonka omistaa Microsoft Corporation Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.


Tuote on suojattu tietyillä Microsoft Corporationin immateriaalioikeuksilla. Tällaisen teknologian käyttö tai jakelu tämän tuotteen ulkopuolelle on kielletty ilman Microsoft:n tai valtuutetun Microsoft-sisaryhtiön antamaa lisenssiä.


Apple, iPhone, iPod, iPod nano, iPod touch ja Siri ovat Apple Inc.:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki.


IOS on Cisco:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa omistama tai rekisteröimä tavaramerkki, ja sen käyttö tapahtuu lisenssillä.


PANDORA, PANDORA-logo ja Pandora-kauppamerkki ovat Pandora Media, LLC:n omistamia tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Käyttö tapahtuu luvalla.


Google, Google Play ja Android ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.