Het type HD-D.C.S.-effect selecteren "EFFECT"

Selecteer het gewenste type HD-D.C.S.-effect.
Deze bediening is alleen beschikbaar via het displaypaneel op de voorzijde van de receiver.

 1. Druk op AMP MENU.
 2. Selecteer "<SURR>" - "EFFECT" op het displaypaneel.
 3. Selecteer de gewenste instelling.
  • DYNAMIC: Deze instelling is geschikt voor een omgeving die galmt maar die geen ruimtelijk gevoel geeft (waar de geluidsabsorptie onvoldoende is). Hiermee wordt de weerkaatsing van het geluid benadrukt en het geluid van een grote, klassieke bioscoop gereproduceerd. Zo wordt het ruimtelijke gevoel van een filmtheater benadrukt en wordt een uniek akoestisch veld gecreëerd.
  • THEATER: Deze instelling is geschikt voor een gewone woonkamer. Hiermee wordt de weerkaatsing van het geluid gereproduceerd net zoals in een bioscoop (filmtheater). Dit is vooral geschikt wanneer u kijkt naar content die is opgenomen op een Blu-ray Disc en u de sfeer van een bioscoop wilt oproepen.
  • STUDIO: Deze instelling is geschikt voor een woonkamer met geschikte geluidsapparatuur. Hiermee wordt de galm van het geluid gereproduceerd die optreedt wanneer een geluidsbron voor een bioscoop wordt geremixt voor een Blu-ray Disc op een volumeniveau dat geschikt is voor thuisgebruik. De mate van weerkaatsen en galmen van het geluid wordt tot een minimum beperkt, terwijl de dialogen en de surroundeffecten levensecht worden gereproduceerd.

Opmerking

 • Deze functie werkt alleen als het geluidsveld is ingesteld op [HD-D.C.S.].
 • Deze functie werkt niet wanneer een hoofdtelefoon is aangesloten.