RDS-uitzendingen ontvangen (alleen voor Europese en Aziatisch-Pacifische modellen)

Op deze receiver kunt u ook gebruikmaken van het radiodatasysteem (RDS), waarmee FM-radiozenders (*) aanvullende gegevens kunnen zenden samen met het gewone programmasignaal. Deze receiver beschikt over handige RDS-functies, zoals het weergeven van de naam van de programmaservice.

* Niet alle FM-zenders bieden de RDS-service, en ze bieden ook niet allemaal hetzelfde type services.Als u niet vertrouwd bent de RDS-services in uw gebied, neemt u contact op met de lokale radiozenders voor meer informatie.

  1. Selecteer [Listen] - [FM] in het startmenu.
  2. Selecteer een zender.

    Als u afstemt op een zender die RDS-diensten biedt, wordt de naam van de programmaservice op het displaypaneel weergegeven.

Opmerking

  • RDS werkt mogelijk niet goed als de zender waarop u hebt afgestemd, geen RDS-signaal uitzendt of als het signaal zwak is.
  • Sommige letters die wel op het televisiescherm kunnen worden weergegeven, kunnen niet op het displaypaneel worden weergegeven.

Hint

  • U kunt de frequentie controleren terwijl de naam van een programmaservice wordt weergegeven door herhaaldelijk op DISPLAY te drukken.