Er wordt geen 4K-content op het televisiescherm weergegeven.

  • Afhankelijk van de televisie of het videoapparaat, wordt 4K-content mogelijk niet weergegeven. Controleer de videomogelijkheden en -instellingen van uw televisie en videoapparaat.
  • Zorg ervoor een High Speed HDMI-kabel met ethernet te gebruiken. Als u videoformaten met een grote bandbreedte gebruikt, zoals 4K/60p 4:4:4, 4:2:2 en 4K/60p 4:2:0 10 bit, moet u een Premium high speed HDMI-kabel met ethernet gebruiken die bandbreedten tot 18 Gbps ondersteunt.
  • Als uw televisie een soortgelijk menu voor videoformaat met een grote bandbreedte heeft, controleert u de instelling in het televisiemenu als u op deze receiver "SIG. FMT." instelt op "ENHANCED" (raadpleeg de gebruiksaanwijzing). Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de televisie voor meer informatie over het instellen van het televisiemenu.
  • Zorg ervoor dat de receiver is aangesloten op een HDMI-ingangsaansluiting van een televisie of video-apparaat die/dat 4K ondersteunt. U moet een HDMI-kabel aansluiten op een HDMI-aansluiting die HDCP 2.2 ondersteunt als u een afspeelapparaat gebruikt voor videocontent met 4K-resolutie, enz.