Geluidsvelden die geselecteerd kunnen worden en hun effecten

Knop Geluidsveld Displaypaneel Effecten van het geluidsveld
2CH/MULTI 2ch Stereo 2CH ST. Speelt 2-kanaals audiosignalen af zonder enig surroundeffect toe te voegen. Mono en meerkanaals audiosignalen worden uitgevoerd nadat ze zijn omgezet naar 2-kanaals signalen.

Dit geluidsveld is geschikt voor het ongewijzigd afspelen van audiosignalen via slechts twee voorluidsprekers, zonder er enig virtueel surroundeffect aan toe te voegen.

Het geluid wordt alleen uitgevoerd door de linker en rechter voorluidsprekers. De subwoofer brengt geen geluid voort.

Multi Ch Stereo MULTI ST. Voert geluid uit via alle aangesloten luidsprekers.

Als 2-kanaals of mono audiosignalen worden ingevoerd, voert de receiver geluid uit via alle luidsprekers, zonder er enig surroundeffect aan toe te voegen.

Als meerkanaals audiosignalen worden ingevoerd, wordt mogelijk geen geluid uitgevoerd uit bepaalde luidsprekers, afhankelijk van de luidsprekerinstellingen of content die wordt afgespeeld.

Direct DIRECT Speelt alle audiosignalen af zonder er enig surroundeffect aan toe te voegen.
MOVIE HD-D.C.S. HD-D.C.S. HD Digital Cinema Sound (HD-D.C.S.) is Sony’s nieuwe innovatieve technologie voor thuisbioscopen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën voor de verwerking van akoestische en digitale signalen. Deze technologie is gebaseerd op de nauwkeurige gegevens van een responsmeting in een masteringstudio.

In deze functie kunt u thuis van Blu-ray- en dvd-films genieten met niet alleen een hoge geluidskwaliteit, maar ook de optimale geluidsomgeving, precies zoals de geluidstechnicus het tijdens het masteringproces heeft bedoeld.

PLII Movie PLII MV Voert decodering van Dolby Pro Logic II Movie uit. Deze instelling is ideaal voor films die zijn gecodeerd in Dolby Surround. Bovendien kan deze functie geluid reproduceren in het 5.1-kanaals formaat als u kijkt naar video's van overdubde of oude films.
Front Surround (*) FRT SUR. Reproduceert vol-surroundeffecten met slechts twee voorluidsprekers met behulp van de virtuele signaalverwerkingstechnologie van Sony.
MUSIC Audio Enhancer ENHANCER Reproduceert een helder en verbeterd geluid van uw draagbare audio-apparaat. Deze functie is ideaal voor MP3 en andere gecomprimeerde audioformaten.
Hall HALL Reproduceert de akoestiek van een concertzaal.
Jazz JAZZ Reproduceert de akoestiek van een jazz-club.
Concert CONCERT Reproduceert de akoestiek van een zaal met 300 stoelen.
Stadium STADIUM Reproduceert het gevoel van een groot openluchtstadion.
Sports SPORTS Reproduceert het gevoel van een sportuitzending.
PLII Music PLII MS Voert decodering van Dolby Pro Logic II Music uit. Deze instelling is ideaal voor normale stereobronnen, zoals cd's.
Headphone(2ch) HP 2CH Er is geen knop om [Headphone(2ch)] te selecteren. Deze functie wordt automatisch geselecteerd wanneer u een hoofdtelefoon gebruikt (het is dan niet mogelijk om een ander geluidsveld te selecteren). Speelt 2-kanaals audiosignalen af zonder enig surroundeffect toe te voegen. Geluid van mono- en meerkanaals audiosignalen wordt uitgevoerd nadat ze zijn omgezet naar 2-kanaals signalen.

* U kunt ook FRONT SURROUND op de afstandsbediening gebruiken.