Van de content van een aangesloten apparaat genieten zonder de receiver in te schakelen "STBY.THRU"

Deze functie stelt u in staat te genieten van het geluid en beeld van een aangesloten apparaat zonder de receiver in te schakelen.
Deze bediening is alleen beschikbaar via het displaypaneel op de voorzijde van de receiver.

 1. Druk op AMP MENU.
 2. Selecteer "<HDMI>" - "STBY.THRU" op het displaypaneel.
 3. Selecteer de gewenste instelling.
  • ON: De receiver voert continu HDMI-signalen uit via de HDMI TV OUT-aansluiting wanneer deze in de stand-bystand staat. Sony adviseert deze instelling te gebruiken als u een televisie hebt die niet is geproduceerd door Sony.
  • AUTO: De receiver zendt HDMI-signalen naar de televisie via de HDMI TV OUT-aansluiting wanneer de televisie is ingeschakeld terwijl de receiver in de stand-bystand staat. Deze instelling bespaart energie in de stand-bystand in vergelijking met de instelling "ON".
  • OFF: De receiver voert geen HDMI-signalen uit via de HDMI TV OUT-aansluiting wanneer deze in de stand-bystand staat. Schakel de receiver in als u content vanaf het aangesloten apparaat wilt afspelen op de televisie.
   Deze instelling bespaart energie in de stand-bystand in vergelijking met de instelling "ON".

Opmerking

 • Wanneer de receiver in de stand-bystand staat, gaat het aan/stand-by-lampje op het voorpaneel rood branden als "STBY.THRU" is ingesteld op "ON" of "AUTO".
 • Als "AUTO" is geselecteerd, kan het iets langer duren voordat het beeld en geluid wordt uitgevoerd naar de televisie in vergelijking met wanneer "ON" is geselecteerd.
 • "AUTO" werkt mogelijk ook op andere apparaten dan die zijn geproduceerd door Sony. Een correcte werking kan echter niet worden gegarandeerd.