Naar het geluid luisteren van een televisie die compatibel is met de functie Audio Return Channel (ARC)

Als de receiver is aangesloten op de HDMI-ingangsaansluiting van een televisie die compatibel is met de functie Audio Return Channel (ARC), kunt u luisteren naar het televisiegeluid via de luidsprekers die op de receiver zijn aangesloten zonder een optisch digitale kabel of een audiokabel aan te sluiten. Stel de receiver in aan de hand van de volgende procedure om het geluid van de televisie uit te voeren via de luidsprekers die op de receiver zijn aangesloten.
Deze bediening is alleen beschikbaar via het displaypaneel op de voorzijde van de receiver.

  1. Druk op AMP MENU.
  2. Selecteer "<HDMI>" - "CTRL.HDMI" op het displaypaneel.
  3. Selecteer "CTRL ON".

Als een televisie is aangesloten die niet compatibel is met de functie Audio Return Channel (ARC) of als u een audiosignaal wilt selecteren waarvoor een andere kabel dan een HDMI-kabel wordt gebruikt (bijvoorbeeld een optisch digitale kabel of een audiokabel)

Schakel over naar een andere audio-ingangsfunctie. Zie voor meer informatie "Tussen digitale en analoge audio omschakelen "IN MODE"".

Opmerking

  • De functie Audio Return Channel (ARC) werkt mogelijk ook op andere apparaten dan die zijn geproduceerd door Sony. Een correcte werking kan echter niet worden gegarandeerd.
  • Zorg ervoor dat u het volume van de televisie uit zet of de geluidsonderbrekingsfunctie van de televisie inschakelt.
  • Als uw televisie de functie Geluidsregeling van het systeem niet ondersteunt, drukt u op AMP MENU en stelt u daarna "<HDMI>" - "AUDIO.OUT" in op "TV+AMP" op het displaypaneel om het geluid van de televisie uit te voeren via de televisieluidspreker en de luidsprekers die op de receiver zijn aangesloten.