Provera preostalog punjenja baterije

Možete da proverite preostalo punjenje punjive baterije.

Kada uključite slušalice pritiskom na dugme , indikator (plavi) će zatreperiti dvaput, a zatim će indikator (crveni) treperiti. Preostalo punjenje baterije možete da proverite prema tome koliko puta indikator (crveni) zatreperi.

Preostalo punjenje baterije možete da proverite i kada su slušalice uključene. Pritiskom na dugme izazvaćete da indikator treperi i tako prikaže preostalo punjenje baterije. Čućete i glasovni vodič na engleskom jeziku o preostalom punjenju baterije.


3 puta - - - - : Visoko „Battery level high” (Nivo baterije je visok)

2 puta - - : Srednje „Battery level medium” (Nivo baterije je srednji)

Jednom : Nisko (potrebno je punjenje) „Battery level low““ (Nivo baterije je nizak)

Kada je baterija skoro prazna

Indikator postaje crven. Kada se baterija isprazni, slušalice će emitovati zvučni signal upozorenja, začućete glasovni vodič „Recharge headset“ (Napunite slušalice) i slušalice će se automatski isključiti.

Kada koristite iPhone, iPad ili iPod touch uređaj

Kada su slušalice povezane sa iPhone, iPad ili iPod touch uređajem (iOS 5.0 ili noviji) koji podržava HFP (Hands-free Profile), na ekranu će se prikazati ikona koja označava preostalo punjenje baterije slušalica.

Kompatibilni uređaji

iPhone, iPad ili iPod touch uređaj (iOS 5.0 ili noviji) koji podržava Hands-free Profile (HFP)

iOS 7.X / 8.X / 9.X

iOS 5.X / 6.X

A: Preostalo punjenje baterije u slušalicama

B: Visoko

C: Srednje

D: Nisko (potrebno je punjenje)

Napomena

  • Ako slušalice povežete sa iPhone, iPad ili iPod touch uređajem koji ima samo opciju „Media audio“ (A2DP) u povezivanju sa više tačaka, preostalo punjenje baterije se neće prikazivati pravilno.