Lav lydkvalitet eller støj eller usædvanlig lyd kan høres.

  • Hvis lyden er for høj, skal du skrue ned for lydstyrken på afspilningsenheden.
  • Når du afspiller musik, og hvis headsettet og den transmitterende Bluetooth-enhed er tilsluttet via en HFP- eller HSP Bluetooth-forbindelse, skal du ændre Bluetooth-forbindelsen til A2DP på den tilsluttede enhed.
  • Apparater, der skal udsende ultrasonisk lydbølger til afskrækkelse af gnavere, kan være installeret ved indgange til kommercielle ejendomme eller undergrundsstationer. I nærheden af sådanne apparater kan de ultrasoniske lydbølger skabe støj eller usædvanlig lyd, der kan høres i headsettet. Forlad stedet, hvor støjen eller den udsædvanlige lyd høres. Eller slå den støjannullerende funktion/omgivende lydtilstand fra i appen "Sony | Headphones Connect".
  • Når du bruger et videoopkaldsprogram på en computer, skal du ændre Bluetooth-forbindelsen til HFP eller HSP ved at betjene computeren.
    Hvis lydkvaliteten forringes under et videoopkald, kan det skyldes forhold på kommunikationslinjen.
  • Hvis headsettet opretter forbindelse til en tidligere tilsluttet Bluetooth-enhed, må headsettet kun oprette HFP/HSP Bluetooth-forbindelse, når denne enhed tændes. Brug den tilsluttede enhed til at oprette forbindelse via A2DP Bluetooth-forbindelse.
  • Når du lytter til musik fra en computer på headsettet, kan lydkvaliteten være dårlig (svært at høre sangerens stemme osv.) i de første par sekunder efter. Det skyldes computerens specifikationer (prioriterer stabil forbindelse i starten af transmissionen og skifter derefter til at prioritere lydkvalitet flere sekunder senere) og er ikke en fejl i headsettet.
    Hvis lydkvaliteten ikke forbedres efter få sekunder, skal du bruge en computer til at oprette en A2DP-forbindelse. Se betjeningsvejledningen, der følger med din computer, angående betjening af computeren.