Tilslutning af headsettet til 2 enheder samtidig (multipunkt-forbindelse)

Når [Connect to 2 devices simultaneously] er aktiveret med appen "Sony | Headphones Connect", kan headsettet oprette forbindelse til 2 enheder via Bluetooth samtidigt, så du kan gøre følgende.

 • Vente på et indgående opkald til 2 smartphones
  Du kan lytte til afspillet musik på én smartphone med headsettet, vente på et indgående opkald til begge smartphones og tale, hvis der kommer et indgående opkald.

 • Skifte musikafspilning mellem 2 enheder
  Du kan skifte musikafspilning fra én enhed til en anden uden at oprette Bluetooth-forbindelse igen.

Forbinde headsettet til 2 enheder via Bluetooth samtidigt

Før du opretter forbindelse, skal appen "Sony | Headphones Connect" være installeret på en af de 2 enheder.

 1. Par headsettet med de 2 respektive enheder.
 2. Brug den enhed, som appen "Sony | Headphones Connect" er installeret på, til at oprette Bluetooth-forbindelse til headsettet.
 3. Aktivér [Connect to 2 devices simultaneously] med appen "Sony | Headphones Connect".
 4. Brug den anden enhed til at oprette en Bluetooth-forbindelse til headsettet.

Når der er oprettet Bluetooth-forbindelser mellem 2 enheder og headsettet, kan en anden parret enhed tilsluttes via Bluetooth.

Hvis du prøver at oprette Bluetooth-forbindelse til headsettet ved at bruge den tredje enhed, bevares Bluetooth-forbindelsen til den sidste enhed, der afspillede musik, og Bluetooth-forbindelsen til den anden enhed afbrydes. Derefter oprettes der Bluetooth-forbindelse mellem den tredje enhed og headsettet.

Musikafspilning når headsettet er forbundet til 2 enheder via Bluetooth-forbindelser

 • Når du afspiller musik ved at betjene headsettet, afspilles musikken fra den enhed, der sidst afspillede.
 • Hvis du vil afspille musik fra den anden enhed, skal du stoppe afspilningen på den enhed, der afspiller musikken, og starte afspilningen ved at bruge den anden enhed.
  Selv hvis du starter afspilning ved at betjene den anden enhed, mens du afspiller musik på den første enhed, vil musikken fra den første enhed fortsat kunne høres via headsettet. Hvis du stopper afspilningen på den første enhed i denne tilstand, kan du lytte til musik fra den anden enhed via headsettet.

Tale i telefon når telefonen med headsettet er forbundet til 2 enheder via Bluetooth-forbindelser

 • Når headsettet er forbundet samtidigt til 2 smartphones el.lign. via Bluetooth-forbindelser, vil begge enheder være i standbytilstand.
 • Der høres en ringetone via headsettet, når der kommer et indgående opkald til den første enhed.
  Der høres en ringetone via den anden enhed, når der kommer et indgående opkald til den anden enhed, mens der tales på headsettet. Hvis du afslutter opkaldet på den første enhed, høres ringetonen fra den anden enhed via headsettet.