Какво представлява режимът за околен звук

Режимът за околен звук използва вградените микрофони от лявата и от дясната страна на вашия Walkman, за да ви позволи да чувате околните звуци дори когато носите слушалки. Следете звуците около вас и се наслаждавате на музиката безопасно.

Забележка

  • Режимът за околен звук ви позволява да чувате околните звуци дори когато носите слушалки. Въпреки това, трябва да имате предвид, че този режим не позволява да чувате всички звуци около вас. Околните звуци може да не се чуват добре в зависимост от окръжаващата среда, типа музика, който слушате с вашия Walkman или силата на звука. Бъдете внимателни, когато използвате вашия Walkman на места, където може да бъде опасно да не чувате околните звуци (например на път, където минават автомобили или велосипеди).
  • Режимът за околен звук може да не функционира правилно, ако с вашия Walkman използвате тапи, които не прилягат добре на ушите ви. Използвайте тапи с подходящ размер, които удобно и плътно прилягат в ушите ви.

Съдържанието на помощното ръководство може да бъде променяно без предупреждение поради осъвременяване на продуктовите спецификации.

Това помощно ръководство е преведено с употреба на машинен превод.