De methode voor verspringen tussen beelden (Instel. beeldoverslag) instellen

Hiermee kunt u instellen welke draaiknop en methode moeten worden gebruikt voor het verspringen tussen de beelden tijdens het weergeven. Deze functie is handig wanneer u moet zoeken naar één van de vele opgenomen beelden. U kunt ook beveiligde beelden en beelden waarvoor een bepaald rating is ingesteld snel vinden.

  1. MENU (Afspelen) → [Instel. beeldoverslag] → gewenste item.

Menu-onderdelen

Draaiknop/wiel sel.:
Selecteert de knop of het wiel die/dat moet worden gebruikt voor het verspringen tussen de beelden.
Meth. beeldoverslag:
Stelt de methode in voor weergeven met beeld verspringen.

Opmerking

  • Een groep wordt geteld als één beeld wanneer [Meth. beeldoverslag] is ingesteld op [Een voor een], [Per 10 beelden] of [Per 100 beelden].
  • Wanneer [Meth. beeldoverslag] is ingesteld op een andere parameter dan [Een voor een], [Per 10 beelden] of [Per 100 beelden], is beeld verspringen alleen beschikbaar als [Weergavefunctie] is ingesteld op [Datumweergave]. Als [Weergavefunctie] niet is ingesteld op [Datumweergave], zal de camera altijd elk beeld weergeven zonder te verspringen wanneer u de keuzeknop gebruikt die is geselecteerd met [Draaiknop/wiel sel.].
  • Wanneer u de functie voor beeld verspringen gebruikt en [Meth. beeldoverslag] is ingesteld op een andere parameter dan [Een voor een], [Per 10 beelden] of [Per 100 beelden], worden bestanden met bewegende beelden altijd overgeslagen.