De camera verbinden met een smartphone met behulp van de SSID en het wachtwoord

Verbind uw smartphone met de camera met behulp van de SSID en het wachtwoord als u geen verbinding kunt maken met behulp van de QR Code. U kunt met dezelfde bediening verbinding maken met de camera op elke Android-smartphone, iPhone of iPad.


Om de camera en uw smartphone te verbinden, is Imaging Edge Mobile vereist. Download en installeer de app Imaging Edge Mobile vanuit de app-store voor uw smartphone. Als Imaging Edge Mobile reeds is geïnstalleerd op uw smartphone, moet u deze updaten naar de nieuwste versie.

Voor meer informatie over Imaging Edge Mobile, raadpleegt u de ondersteuningspagina (https://www.sony.net/iem/).

  1. Selecteer op de camera MENU (Netwerk) → [Smartphoneverbind.][Smartphoneverbind.][Aan].
  2. Selecteer op de camera MENU (Netwerk) → [Smartphoneverbind.][Verbinding] om het scherm met de QR Code weer te geven.
  3. Druk op de (wis-)knop op de camera om over te schakelen naar het scherm voor SSID en wachtwoord.

  4. Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en selecteer [Met een nieuwe camera verbinden][Verbinden met behulp van het SSID/wachtwoord van de camera].
  5. Voer het wachtwoord in dat wordt afgebeeld op de camera.
    De smartphone is verbonden met de camera.

Opmerking

  • Radiogolfinterferentie kan optreden aangezien Bluetooth-communicatie en Wi-Fi-communicatie (2,4 GHz) gebruik maken van dezelfde frequentieband. Als uw Wi-Fi-verbinding instabiel is, kunt u deze verbeteren door de Bluetooth-functie van de smartphone uit te schakelen. Als u dat doet, is de koppelingsfunctie voor locatie-informatie niet beschikbaar.