De "Helpgids" gebruiken

De "Helpgids" is een "webgebruiksaanwijzing" die is ontworpen om de functies en bedieningsmethoden van deze camera te beschrijven. Gebruik de "Helpgids" om te zoeken naar de informatie die u nodig hebt om de volledige capaciteiten van de camera te benutten.
(De schermen van de "Helpgids" die op deze pagina worden weergegeven, dienen slechts ter referentie. Ze kunnen afwijken van de daadwerkelijke weergave op het scherm van uw model.)

Hint

  • De "Beknopte gids" die bij de camera werd geleverd, beschrijft de basisbedieningsmethoden en voorzorgsmaatregelen voor gebruik. Raadpleeg de "Beknopte gids" in combinatie met deze "Helpgids".

De gewenste informatie zoeken

Methode A: zoeken op trefwoord

Voer een trefwoord in ("witbalans", "scherpstelgebied" enzovoort) en gebruik de zoekresultaten om de pagina met de gewenste beschrijving te bekijken. Als u twee of meer trefwoorden invoert en deze met spaties van elkaar scheidt, kunt u zoeken naar pagina's waarop al deze trefwoorden voorkomen.


Methode B: de inhoudsopgave bekijken

Selecteer een titel uit de inhoudsopgave om de pagina met de beschrijving weer te geven.

Scherm weergegeven op een computer

Illustratie van wanneer de Helpgids wordt afgebeeld op een computerscherm

Scherm weergegeven op een smartphone

Illustratie van wanneer de Helpgids wordt afgebeeld op een smartphonescherm

Informatie over gerelateerde functies bekijken

"Verwant onderwerp" onderaan elke pagina biedt een overzicht van de paragrafen die informatie bevatten die gerelateerd is aan de pagina met de beschrijving die momenteel wordt weergegeven. Voor een beter begrip van de pagina die momenteel wordt weergegeven raadpleegt u ook de vermelde paragrafen.

Alle pagina's van de "Helpgids" afdrukken

Om alle pagina's af te drukken, klikt u op de knop [ Afdrukbare PDF] in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina. Wanneer het PDF-bestand verschijnt, gebruikt u het menuonderdeel Afdrukken in de browser om het bestand af te drukken.
Deze functie is niet voor alle talen beschikbaar.

Alleen de momenteel weergegeven pagina afdrukken (alleen op een computer)

Om alleen de pagina af te drukken die momenteel wordt weergegeven, klikt u op de knop [ Afdrukken] bovenaan die pagina. Wanneer het afdrukscherm wordt weergegeven, selecteert u uw printer.