Bestandsindeling (bewegende beelden)

Selecteert het bestandsformaat van bewegende beelden.

  1. MENU (Camera- instellingen2) → [Bestandsindeling] → gewenste instelling.

Menu-onderdelen

 Bestandsindeling Kenmerken
XAVC S 4K Neemt bewegende beelden op in 4K resolutie (3840×2160). U kunt bewegende beelden opslaan op een computer met behulp van het softwareprogramma PlayMemories Home.
XAVC S HD Neemt bewegende beelden op met een scherpere beeldkwaliteit dan AVCHD met grotere hoeveelheden gegevens.
AVCHD Het AVCHD-formaat is in hoge mate compatibel met andere opslagapparaten dan computers. U kunt bewegende beelden opslaan op een computer of een disc maken die dit formaat ondersteunt met behulp van de software PlayMemories Home.

Opmerking

  • Bij het opnemen van bewegende beelden in het XAVC S 4K- of XAVC S HD-formaat in 120p/100p, is de beschikbare tijdsduur voor ononderbroken opnemen ongeveer 5 minuten.De resterende tijdsduur voor het opnemen van bewegende beelden wordt afgebeeld op de monitor.Echter, wanneer [Temp. auto strm UIT] is ingesteld op [Hoog], kunt u bewegende beelden ononderbroken opnemen gedurende langer dan 5 minuten. Als u een andere sessie wilt opnemen van bewegende beelden in het 4K- of HD 120p/100p-formaat, schakelt u de camera uit en wacht u enige tijd voordat u de volgende sessie opnamen start. Zelfs als de opnameduur korter was dan 5 minuten, kan het opnemen stoppen om de camera te beschermen, afhankelijk van de temperatuur van de opnameomgeving.
  • Wanneer [Bestandsindeling] is ingesteld op [AVCHD], is de bestandsgrootte voor bewegende beelden beperkt tot ongeveer 2 GB. Wanneer tijdens het opnemen de bestandsgrootte ongeveer 2 GB wordt, wordt automatisch een nieuw bestand met bewegende beelden aangemaakt.