Verticale handgreep

U kunt een verticale handgreep (los verkrijgbaar) bevestigen aan dit apparaat en verticaal georiënteerde beelden opnemen. Om de verticale handgreep te bevestigen, verwijdert u van tevoren het accudeksel. Voor meer informatie raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de verticale handgreep.

Het accudeksel verwijderen

Schuif de ontgrendelingshendel van het accudeksel van dit apparaat in de richting van de pijl.
De as van het accudeksel wordt bewaard binnenin het accudeksel.

  • U kunt het verwijderde accudeksel bevestigen aan de verticale handgreep zodat u hem niet verliest.
  • Wanneer de verticale handgreep aan dit apparaat is bevestigd, wordt de resterende acculading afgebeeld als .

Het accudeksel bevestigen

Verschuif de ontgrendelingshendel van het accudeksel en lijn het scharnier voor het accudeksel uit met het asgat om het accudeksel te bevestigen.

Hint

  • De accu binnenin de verticale handgreep kan worden opgeladen terwijl de verticale handgreep aan de camera is bevestigd.
    Schakel de camera uit en sluit de camera met behulp van de micro-USB-kabel (bijgeleverd) aan op de netspanningsadapter (bijgeleverd), en sluit daarna de netspanningsadapter aan op een stopcontact.

Opmerking

  • De vattingadapter LA-EA2 of LA-EA4 (los verkrijgbaar) en de verticale handgreep zijn niet ontworpen om tegelijkertijd te worden bevestigd. Als u ze tegelijkertijd bevestigt, zal de ruimte tussen de vattingadapter en de verticale handgreep klein zijn, waardoor het moeilijk is om de camera vast te houden.