Opn.m.-instellingen: Opnamemodus

U kunt de methode selecteren voor het opnemen van een beeld, zoals hetzelfde beeld tegelijkertijd opnemen op twee geheugenkaarten of verschillende typen beelden opnemen op twee geheugenkaarten.

  1. MENU (Instellingen) → [Opn.m.-instellingen][Opnamemodus] → gewenste instelling.

Menu-onderdelen

Standaard:
Neemt een beeld op op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media].
Gelijkt. opname ():
Neemt een stilstaand beeld op op beide geheugenkaarten en neemt bewegende beelden op op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media].
Gelijkt. opname ():
Neemt een stilstaand beeld op op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media], en neemt bewegende beelden op op beide geheugenkaarten.
Gelijkt. opn.(/):
Neemt een stilstaand beeld en bewegende beelden op op beide geheugenkaarten.
Sorter. (RAW/JPEG):
Neemt een beeld op in het RAW-formaat op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media], en neemt een beeld op in het JPEG-formaat op de andere geheugenkaart. Bewegende beelden worden opgenomen op de geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media].
Sorter. (JPEG/RAW):
Neemt een beeld op in het JPEG-formaat op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media], en neemt een beeld op in het RAW-formaat op de andere geheugenkaart. Bewegende beelden worden opgenomen op de geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media].
Sorter. (/):
Neemt een stilstaand beeld op op een geheugenkaart in de geheugenkaartgleuf die u hebt geselecteerd in [Prioriteit opn.media], en neemt bewegende beelden op op de andere geheugenkaart.

Hint

  • Zelfs als [Opnamemodus] is ingesteld op [Sorter. (RAW/JPEG)] of [Sorter. (JPEG/RAW)], als [RAW en JPEG] niet is geselecteerd onder [Bestandsindeling] , worden alleen bestanden van het geselecteerde formaat opgenomen.