Slik reparerer du enhetsprogramvaren med Xperia Companion

Du kan bruke Xperia Companion til å reparere enhetens programvare. Hvis du har glemt skjermens opplåsingspassord, -PIN-kode eller -mønster, kan du bruke enhetens reparasjonsfunksjon i Xperia Companion-programmet for å slette sikkerhetslaget. Du må oppgi dine påloggingsopplysninger for Google for å utføre denne handlingen. Når du kjører reparasjonsfunksjonen, installerer du programvare på enheten på nytt, og du kan komme til å miste personlige data i prosessen.

Hvis det virker som enheten har hengt seg opp, starter på nytt gjentatte ganger eller ikke starter i det hele tatt etter at du har oppdatert Xperia-programvaren, kan du utføre programvarereparasjon eller tilbakestilling til fabrikkinnstillingene og prøve en tvungen avslutning og omstart av enheten. Hvis problemet vedvarer, tvinger du enheten til å slå seg av, og utfører deretter en programvarereparasjon.

Merknad

  • Før du utfører en programvarereparasjon er det viktig at du vet brukernavnet og passordet til Google-kontoen din. Avhengig av sikkerhetsinnstillingene dine kan du bli nødt til å skrive dem inn for å kunne starte enheten på nytt etter en programvarereparasjon.
  1. Hvis Xperia Companion ikke er installert på datamaskinen din, besøker du brukerstøttenettstedet til Sony og søker etter Xperia Companion for å laste det ned.
  2. Åpne Xperia Companion-programvaren på datamaskinen og klikk på [Reparasjon av programvare] på hovedskjermen.
  3. Følg instruksjonene som vises på skjermen for å installere programvaren på nytt og for å fullføre reparasjonen.