De Gameverbetering-app starten

De Gameverbetering-app maakt de gameplay veel handiger met diverse functies.

Tik op (Zwevend pictogram) terwijl u een game speelt. U kunt vervolgens de geluidskwaliteit van de microfoon voor chatgesprekken met een headset verbeteren afhankelijk van het type microfoon, de kleuren of weergave-effecten van weergegeven inhoud en geluiden aanpassen, en nog veel meer.

Gedownloade games worden automatisch opgeslagen in de Gameverbetering-app, en u kunt de games snel openen vanuit Mijn games.

Als de Home-app is ingesteld op [Xperia Home], kunnen alle game-apps automatisch worden opgeslagen in de Gameverbetering-app. Gamepictogrammen die zijn opgeslagen in de Gameverbetering-app worden verborgen op het startscherm en in de applade.

 1. Ga naar en tik op (pictogram Gameverbetering).

Overzicht van het scherm

Afbeelding die laat zien waar elke functie zich bevindt op het Gameverbeteringscherm. Rechter bovengebied, van links naar rechts, 1 en 2. Bovenste gebied, 3. Middelste gebied, 4.

 1. Voeg handmatig nieuwe games toe.
 2. Instellingen van Gameverbetering
 3. Aanbevolen
  Aanbevolen games en een inleiding in de functies van Gameverbetering worden weergegeven.
 4. Mijn games
  Gedownloade games worden automatisch weergegeven. Tik op het pictogram van een game om de game te starten.
  Als u een screenshot of video wilt bekijken die is opgenomen met de Gameverbetering-app, tikt u op (Pictogram Gameprofiel).


Hint

 • Als de Home-app is ingesteld op [Xperia Home], kunnen gedownloade game-apps automatisch worden opgeslagen in de Gameverbetering-app. Tik op de schakelaar [Gamepictogrammen in opslag] in de instellingen van Gameverbetering om de functie in te schakelen. Gamepictogrammen die zijn opgeslagen in Gameverbetering, worden verborgen in het startscherm en de applade.