Photo Pro ontdekken

Photo Pro heeft twee hoofdfuncties: de modus BASIC (basis) en de modi AUTO/P/S/M. Met de modus BASIC (Basis) kunt u eenvoudig foto's maken en video's opnemen op een manier die vergelijkbaar is met een gewone smartphone-camera. In de modi AUTO/P/S/M kunt u uw ideale beelden vastleggen alsof u een professionele camera gebruikt.

Modus BASIC (Basis)

Met een smartphone kunt u eenvoudig foto's maken en video's opnemen door op het scherm te tikken. De lenzen kunnen vloeiend worden omgeschakeld van ultragroothoek naar telefotolens.

Naast het maken van foto's met automatisch door de camera gemaakte instellingen op basis van de scène en omstandigheden, kunt u ook de continue-opnamemodus, het Bokeh-effect, de helderheids- en kleurinstelling, en nog veel meer gebruiken.

De interface schakelt automatisch om, zodat u de camera zowel verticaal als horizontaal kunt gebruiken.

Gebruik de sluiterknop op het scherm of de sluiterknop van het apparaat om foto's te maken en video's op te nemen in de modus BASIC (Basis).

Verticale stijl

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus BASIS (Basis) in de staande stand

Horizontale stijl

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus BASIS (Basis) in de liggende stand

Modi AUTO/P/S/M

De modi AUTO/P/S/M bevatten bedieningselementen die u normaal gesproken alleen tegenkomt op professionele camera's. U kunt automatische instellingen selecteren of handmatig de ISO, sluitertijd, witbalans en nog veel meer instellen. U kunt ook kiezen voor uitvoer in de RAW-indeling.

Gebruik de sluiterknop van het apparaat om foto's te maken in de modi AUTO/P/S/M.

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus Prioriteit voor sluitersnelheid