Een SIM-kaart en geheugenkaart plaatsen

Uw apparaat ondersteunt nano-SIM-kaarten.

Dit XQ-CQ54 ondersteunt het gebruik van één nano-SIM-kaart en een geheugenkaart. U kunt het apparaat als een apparaat met dubbele SIM gebruiken door een nano-SIM-kaart te plaatsen en een eSIM te configureren.

De XQ-CQ62/XQ-CQ72 ondersteunt het gebruik van twee nano-SIM-kaarten óf een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart.

Opmerking

  • Zelfs als u twee SIMs gebruikt die 5G ondersteunen, kunt u alleen 5G gebruiken op de SIM die is ingesteld voor dataverkeer. U kunt 5G niet tegelijkertijd op twee SIMs gebruiken.
  • XQ-CQ54: U hoeft geen nano-SIM-kaart te plaatsen als u alleen een eSIM gaat gebruiken.
  • Koppel de geheugenkaart los voordat u deze verwijdert om verlies van gegevens te voorkomen. Als u de geheugenkaart veilig wilt verwijderen, gaat u naar en tikt u op [Instellingen] > [Opslagruimte], tikt u vervolgens op [Dit apparaat] om [SD-kaart] te selecteren, en tikt u tenslotte op (pictogram Meer) > [Uitwerpen].

Kaart plaatsen - XQ-CQ54

Afbeelding van het plaatsen van een SIM-kaart en een geheugenkaart in de gleuf. Onderkant van het vooraanzicht: plaats de SIM-kaart op het voorste deel van de lade en een geheugenkaart op het achterste deel van de lade.

Kaart plaatsen - XQ-CQ62/XQ-CQ72

Afbeelding van het plaatsen van SIM-kaarten en een geheugenkaart in de gleuf. Onderkant van het vooraanzicht: plaats de primaire SIM-kaart op het voorste deel van de lade en een geheugenkaart of secundaire SIM-kaart op het achterste deel van de lade.

  1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
  2. Plaats de hoofd-SIM-kaart stevig in de positie voor SIM1.
  3. Plaats de tweede SIM-kaart (SIM2) of de geheugenkaart stevig in de juiste richting in de houder.
  4. Duw de SIM-kaarthouder voorzichtig terug in de sleuf tot deze op zijn plaats zit.